Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
ya arkadaslar corel draw x3un serı nosunu bılıormusunus ??? lutfen yardımcıı olunn

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
corel draw x3ünserı nosu?

ya kusura bakmayın bişey sormak ıstıyorum yardımcı olablırmısnız.Yeni üye oldum.rahatsız etmemısımdır umarım.iyi akşamlar

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde yapılmış bir dosyayı arm hatası nedeniyle açamıyorum boyutuda fazla değil 2,68mb.bir önerisi olan varmı acaba?

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
corelde yapılmış bir dosyayı arm hatası nedeniyle açamıyorum boyutuda fazla değil 2,68mb.bir önerisi olan varmı acaba?

yeni bi belge açıp, bozuk olan doısyayı import edebilirsin. tam emin depilim ama sanırım bu sorunu çözebilir.

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adobe ilgin için teşekkür ederim ama importta ettiğim zaman error reading diyor hatta uzantısını pdf.ye çevirmeyi bile denedim.

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
adobe ilgin için teşekkür ederim ama importta ettiğim zaman error reading diyor hatta uzantısını pdf.ye çevirmeyi bile denedim.

pdf tamamıyla farklı bı formattın. dosyanın soadını değiştirmek, format değiştirmek demek değildir. bide o zaman corel i açarken F8 tuşunu deneyin. dikkat: bu corelinizin tüm ayarlarını sıfırlayacaktır.

ben corel kullanmıyorum ama eger dosya bozuk değilse açabilirsin.

kolay gelsin.

onurtt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pdf tamamıyla farklı bı formattın. dosyanın soadını değiştirmek, format değiştirmek demek değildir. bide o zaman corel i açarken F8 tuşunu deneyin. dikkat: bu corelinizin tüm ayarlarını sıfırlayacaktır.

ben corel kullanmıyorum ama eger dosya bozuk değilse açabilirsin.

kolay gelsin.

onuda denedim arkadaşım ama olmadı istersen linki vereyim birde sen dene eğer imkanın varsa veya başka yardım eden birisi çıkar
https://www.upshare.eu/?d=7C6DA8DD11

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
eps formatlı elimde corel de açamadıgım dosyalar var,eps formatı corelde açtıgım zaman resim karartı şeklinde çıkıyor,göremiyor.eps formatı cdr formatına çevirerek corelde kullanmanın yolları nelerdir ?
bir çok yerde aradım ama bu sorunla ilgili bişey bulamadım,terimlerden biraz anlasam olacak belki ama onunlada ilgili grafik terimlerini zaman buldukça okumaya çalışıyorum,

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
corele import yöntemi ile almayı deneyin...

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
affınıza sıgınarak,benim gibi birisine laf anlatmak zor ( import yöntemi ) ni biraz açarsanız ,sizi yoracagım galiba ama tam anlayamadım ???

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
affınıza sıgınarak,benim gibi birisine laf anlatmak zor ( import yöntemi ) ni biraz açarsanız ,sizi yoracagım galiba ama tam anlayamadım ???

IMPORT
corele farklı bir ortamda hazırlanmış dosyayı çağırmak. File Menusunde yer alır. oradan getirmek istediğiniz dosyayı seçin ve onaylatın.

kolay gelsin

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
program ve terimlere yabancı oldugum iiçinmi yoksa dedigim gibi kalın kafalılıktanmı bilemiyorum,
kullandıgım corel 12 türkce program bu programı içindemi demiş oldugunuz ( File Menusu) ??

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
program ve terimlere yabancı oldugum iiçinmi yoksa dedigim gibi kalın kafalılıktanmı bilemiyorum,
kullandıgım corel 12 türkce program bu programı içindemi demiş oldugunuz ( File Menusu) ??

ustte DOSYA (file) menusu
onu tıkladığınızda IMPORT (veya getir) diye ürkceleştirilmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...