Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben sana logo cizmek yerine logolari nasi cizecegini anlatayim istersen pratik yapmis olursun

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu kadarıda ayıp kardeşim !!!!!!!

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasim ben verdigin adresten indirip baktim logolara acaba dedim kendi kendime cizsemmi ama bunlari neden vektor tabanli istiyorsun ayrica ayrinti cok uzun surer.sorun varsa arkadaslar ellerinden geleni yaparlar ancak balik tutup onune koyacaklarini sanmam

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardım lütfen

Ben karakalem çalışması olarak karakterler tasarlıyorum bunları bir programda yapmak istiyorum artık bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben karakalem çalışması olarak karakterler tasarlıyorum bunları bir programda yapmak istiyorum artık bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz...

yeri burası değil
kısa bir bilgi vermek gerekirse
çizimlerinizi taratıp daha sonra illustrator, corel, freehand gibi vectör tabanlı programlarla üstünden geçebilir, yada photoshopta deneyebilirsiniz
eğer kaleminize güveniyorsanız bir grafik tablet alıp direk bilgisayar ortamında yine bu programlarla çizebilirsiniz

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler..

bişey sorabilirmiyim gerçekten kusura bakmayın ama bu gibi bilgi almak istediğimiz konuları nereye yazıyoruz acaba..

catakreklam

🌱Yeni Üye🌱
s.a arkadaşlar nasılsınız yeni yılınızın hayırlı olması dilerim corel in öğretiçi wep sayfası vardı ingilizce adresi bilen varmı tşk

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
opasıte hakkında bılgısı olan arklar yardımcı olurmu?

ben corel kullanıyorum ama tabı kullana bıldıgım kadar.!

sorum,corel draw da resımın opecıtesını dusurebılıyormusuz ve cok basıt bır yontemı varmıs.ben bunu bulamadım bılen arklar yardımcı olurmu lutfen sımdıden teskkurler..

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar bir üye kartını bilgisayara alıp corel de çizeceğim bu kart çok karışık ve içiçe geçmiş yaylardan oluşmakta sormak istediğim bu çizimi yaparken nelere dikkat edeyim ben daha çok zamandan nasıl kazanabilirim onun için soruyorum yoksa yavaş yavaş çizerim fakat çok zaman alacak. önerilerinizi bekliyorum. hepinize iyi çalışmalar.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
tarayıcıdan tarayıp üzerinden çizebilirsin...

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
tarayıcıdan tarayıp üzerinden çizebilirsin...
412 teşekkürler yardımın için. peki tararken nelere dikkat etmem gerekir. özellikle renk kaybının olmaması için.çünkü corel de renk aracıyla rengin değerini bulup o renk değerini çizmiş olduğum karta da vermeyi düşünüyorum. deneme yanılma yapmak masraflı olacağı için böyle yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı olur mu.bir de scanner ayarlarıyla bilgisayar ayarları yapılıyormuş renk kaybı fazla olmaması için bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba.herkese iyi çalışmalar.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya ben hep 600 dpi da tariyorum photoshopta sonra isime yarayacak kismi corele aliyorum pek bi sorun olmuyo ortalama ayni renk tutuyo.tabi sen yinede bi print yapip bak derim

halilsarikaya07

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar benim problemim şu corel 12'yi kuruyorum bilgisayarıma ilk önce açıyor ama 2 veya 3 kere açtıktan sonra kalem işareti görünüp kayboluyo hata raporu felan vermiyor bi kaç cd değiştirip yükledim yine aynı sorun bilgisayarıma format attım yine aynı sorun bu konuda bilgi verirseniz çok sevinicem işlerim çok aksıyor ...

corel 12 program açılmıyor kalem logosu gelip tekrar kapanıyor otomatik olarak hata raporuda vermiyor lütfen yardımcı olun

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
orijinal program cd ile mi yüklüyorsunuz?

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
selam arkadaşlar benim problemim şu corel 12'yi kuruyorum bilgisayarıma ilk önce açıyor ama 2 veya 3 kere açtıktan sonra kalem işareti görünüp kayboluyo hata raporu felan vermiyor bi kaç cd değiştirip yükledim yine aynı sorun bilgisayarıma format attım yine aynı sorun bu konuda bilgi verirseniz çok sevinicem işlerim çok aksıyor ...

corel 12 program açılmıyor kalem logosu gelip tekrar kapanıyor otomatik olarak hata raporuda vermiyor lütfen yardımcı olun

senin corel bozulmuş yeniden yüklemen gerekiyor,
ama silmeden önce şunu bir dene
https://www.grafikerler.net/coreli-daha-hizli-nasil-kullanabilirim-t7361.html

halilsarikaya07

🌱Yeni Üye🌱
hayır ama aynı exe arkadaşın bilgisayarında sorunsuz çalışıyor ekran kartı ile ilgili bi problem olabilirmi 256 mb aslında ama

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya ben hep 600 dpi da tariyorum photoshopta sonra isime yarayacak kismi corele aliyorum pek bi sorun olmuyo ortalama ayni renk tutuyo.tabi sen yinede bi print yapip bak derim

öncelikle cevabın için sağol arkadaşım.tam anlayamadığım bir husus var tarama yapılırken photoshop programını kullandığını belirtmişsin. tarama yaparken programla herhangi bir ilgisi oluyor mu ki.belgeni scanner koyup taratıp bilgisayara aktarıyorsun ben böyle yapıyorum.bun da bir yanlışlık var mı.buna da kısaca cevap yazabilir misin. herkese iyi çalışmalar.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle cevabın için sağol arkadaşım.tam anlayamadığım bir husus var tarama yapılırken photoshop programını kullandığını belirtmişsin. tarama yaparken programla herhangi bir ilgisi oluyor mu ki.belgeni scanner koyup taratıp bilgisayara aktarıyorsun ben böyle yapıyorum.bun da bir yanlışlık var mı.buna da kısaca cevap yazabilir misin. herkese iyi çalışmalar.

taramayı nereden istersen yaparsın farketmez photoshop ve corelin tarayıcı menüsü var arkadaş oradan yapmış sen taramay yapıp corele alabiliyorsan sorun yok demektir dediği gibi 600 dpi ile tara resimler varsa resimleri dekupe et logo falan varsa çizim olarak onları tekrardan çiz yazıları yeniden yaz, renk kaybı %20-30 arası olur ama baskıda sorun olmaz ;)

halilsarikaya07

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar yine ben corel 11 i kuruyorum hata verip kapanıyo corel 12 de aynı problem ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...