Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya iste photoshopta yapiyorumki hemen dekupe yapip yada almak istedigim bolgeyi alabiliyorum yada ne yapmak istiyorsam yapabiliyorum.o yuzden sorun olmuyor.photoshopta kolay oluyor.sonra onu corele atiyorum.kartvizit yapacak bile olsam once tarayip ustunden ciziyorum sonra ne yapmak istersem yapiyorum en ufak basili materyali bile oyle yapiyorum.sonra kendi fikrimi uyguluyorum.aliskanlik iste

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar size bir sorum daha olacak. bir çok yarım yayın içiçe olduğu çizimler çizmişim ve bu yayların yarısı kırmızı dır diğer yarısı sarıdır ben önce çizdim şimdi de renk vermeye başladım fakat yarısına kadar vereyim verince hepsine aynı rengi veriyor ben shape aracıyla yayı break apart yaparak ikiye böldüm olabilir diye fakat onda da yine hepsine aynı rengi veriyor.bu sorunu nasıl aşabilirim.yardımlarınızı bekliyorum. herkese iyi çalışmalar.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi al o yayi kopyala sonra ikisinde convertle daha sonra 1 isini woormgreensheple (bende boyle yaziyo hollandaca) ikiye bol. sonra istedigin rengi ver digerinede ayni islemi yap.valla anladigim kadariyla bu kadar biriki resim koyup aciklarsan daha net yardimci olayim

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
abi al o yayi kopyala sonra ikisinde convertle daha sonra 1 isini woormgreensheple (bende boyle yaziyo hollandaca) ikiye bol. sonra istedigin rengi ver digerinede ayni islemi yap.valla anladigim kadariyla bu kadar biriki resim koyup aciklarsan daha net yardimci olayim

stranger arkadaş resim tam nasıl konulur onu bilmiyorum fakat sorumu biraz daha sadeleştireyim. bir yarım yay çizdim ve bunun yarısın kırmızı yarısını sarı nasıl yapabilirim bunun corel de var mı bir yolu acaba.iyi çalışmalar.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
senin calistigin sey resimmi vektor tabali degilmi.eger resimse bunu fotosopta yapmani tavsiye ederim corelde ise soyle yapiliyor

1.objeyi sececeksin :D saka saka

145.jpg

146.jpg

bende program ingilizce olmadigi icin boyle anlattim kolay gelsin

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
stranger arkadaş sorumu yanlış anlamışsın ben iyi anlatamadım sanırsam. ben içinin doldurulması için söylemiyorum dış hatları için söylüyorum. ben dikdörtgeni anlaşılsın diye söyledim düz bir çizgide olabilir. veyahut corelin toolbar ın da olan 3 point curve tool aracıyla çizilen bir yarım yay için de olabilir.işte benim öğrenmek istediğim bunların içi değil dış çizgilerinin bir kısmını bir renk diğer kısmı başka bir renk insan yapabilir mi acaba.corelin böyle bir özelliği var mı iyi çalışmalar.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
stranger arkadaş sorumu yanlış anlamışsın ben iyi anlatamadım sanırsam. ben içinin doldurulması için söylemiyorum dış hatları için söylüyorum. ben dikdörtgeni anlaşılsın diye söyledim düz bir çizgide olabilir. veyahut corelin toolbar ın da olan 3 point curve tool aracıyla çizilen bir yarım yay için de olabilir.işte benim öğrenmek istediğim bunların içi değil dış çizgilerinin bir kısmını bir renk diğer kısmı başka bir renk insan yapabilir mi acaba.corelin böyle bir özelliği var mı iyi çalışmalar.

cumali kardeş objeyi seç (contour'u tıkla) ctrl + shift + Q ya bas
o artık contour deildir. strangerin dediği yöntemlede ctrl + shift +Q ya bastıktan sonra renk geçisini sağlayabilirsin.

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam bu sefer oldu arkadaşlar hepinize teşekkür ederim gerçektende çok makbule geçti.hepinize iyi çalışmalar.

hbal

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.
wordde olan kitap dosyasında yazı-çizim ve şekiller var.
Corelde bu dosyadaları kullanmak için pdf ye çevirdim. ama corele aktarırken hata veriyor.
konuyu bilen varsa yardım istiyoruz. selamlar.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba arkadaşlar.
Corelde bu dosyadaları kullanmak için pdf ye çevirdim. ama corele aktarırken hata veriyor.

word de tümünü seç corele yapıştır yazılar gelir ancak resimler ve şekiiker gelmez onlarıda print screen ile alabilirsin kolay gelsin çok zor olacak, birde kitap baya uraşacaksın gibi geliyor bana...

hbal

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.
Corelde word dosyayalarını olduğu gibi kullanmak için pdf ye çevirdim. ama corele aktarırken hata veriyor.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
word veya pdf dosyasını buraya yüklermisiniz. Bir de ben denemeye çalışırım...

asmalı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tüm arkadaşlara öncelikle kolay gelsin hayırlı işler
benim sorum olacak ama
elips şeklinde bir saat çizimini nasıl yaparım yada elinizde bu şekilde hazır olarak var mı
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar.

yazılarda herhangi bir değişiklik yapmayacaksan kopyala yapıştır yöntemiyle corele aktarılabilir fakat eğer corelde yazı üzerinde bir değişiklik yaparsan bozukluklar olur onun için yazıları text e al daha sonra kopyala yapıştır la corele al daha sonra yazı seçiliyken fareyi ters tıklat orada artistik text yap ondan sonra istediğin değişikleri bozulmadan yapabilirsin.

senty

🌱Yeni Üye🌱
elips

asmalı elips çizmen için önce birtane elips şeklinde çizgi çizmelisin ve üzerine text yaptığında ayzı elips yani çizgi izasında yazabilirsin

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cevap lütfen..

yaaa :( birisi artık cevaplasın...

corelin sol tarafındaki imleç kutusunu kaybettim onu geri getiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaaa :( birisi artık cevaplasın...

corelin sol tarafındaki imleç kutusunu kaybettim onu geri getiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

imleç kutusundan kastın araçlar ise eğer geri getirmek için window-toolbars-toolbox sırasını izle tekrardan geri gelir. umarım doğru anlmışımdır.iyi çalışmalar.

bilgisor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar

ben corel de yaptığım örnekleri

jpg yapıp siteye örnek resim olarak

yükleyecem

resim yükle butonuna basınca

https://
bölümü geliyo
kendi masaüstümdeki resmi atamıyormuyum

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...