Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atari

🌱Yeni Üye🌱
corel 12 nin türkçe yamasını arıyorum heryerd ekarşıma şu shanex in yaptığı yama çıkıyor çalışmıyore başka varmı elinde olan acaba

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar benimde corel ile ilgili bir sorum olacak.?
gecen bir kartvizit yaparken fark ettim bunu. kartvizit ebadı 8.5x5 cm,artalan rengi yesil,firma bilgileri haricinde bir resim koymamı istediler bu resim koyunca resmin artalan bölgesi oldugu gibi yesil zeminde sırıttı.resmi shape tool aracı ile düzelttim.fakat bunun daha kolay bi yolu yokmu?

sawet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
imleç kutusundan kastın araçlar ise eğer geri getirmek için window-toolbars-toolbox sırasını izle tekrardan geri gelir. umarım doğru anlmışımdır.iyi çalışmalar.
teşekkürler geldi geri saolasın...

keskintepe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaslar

Corel'de yada Freehand'de kullanılmak üzere font formatında vektörel çizimlere ihtiyacım var. Bunları nerden bulabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
dafont.com a bak. orada bir sürü var.

keskintepe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim paylaşımın için gerçekten işime yarayacak sağol

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar merhaba.bir sorum olcak size.photoshopta opacity (seffaf görünüm ) denilen olayı corelde yapabiliyormuyuz?yapılabiliyorsa nerden yapılıyor?yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.şimdiden tesekkürler....

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
effect / lensi seciyosun veya
yada golge verdigin dizinde golgeli bi samdan var onu secip ustteki menuden uniformu secebilirsin.bende hollandaca oldugu icin boyle yazdim

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar corel draw hollandaca bunu nasil ingilizceye cevirebilirim biraz acil :D
(tamam arkadaslar cozdum)

Son düzenleme:

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sagolun arkadaslar.cok işime yarayacak bu olay.

size bir soru daha sorabilirmiyim?

corelde çizdiğim deseni export yaparken tüm sayfayı alıyor ve sayfada ne varsa hepsini jpege ceviriyor.deseni grup halinde seciyorum.ilk defa boyle birsey basıma geldi.biraz acemi sorusu gibi oldu ama bulamadım:)yardımcı olursanız cok sevinirim.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
sagolun arkadaslar.cok işime yarayacak bu olay.

size bir soru daha sorabilirmiyim?

corelde çizdiğim deseni export yaparken tüm sayfayı alıyor ve sayfada ne varsa hepsini jpege ceviriyor.deseni grup halinde seciyorum.ilk defa boyle birsey basıma geldi.biraz acemi sorusu gibi oldu ama bulamadım:)yardımcı olursanız cok sevinirim.

sadece sayfadaki deseni seçip bu işlemi uygularsanız sorun kalkar ;)
https://www.grafikerler.net/exsportlamak-t7841.html

sseevvccaann

🏅Acemi Tasarımcı🏅

tesekkür ederim de zaten sadece jpeg yapacagım deseni seciyorum ama olmuyoorrr :sad:

ok cok saolun sorunu çözdüm.exportlarken options secenegindeki selected only işarteli değilmiş:)daha önceki forumda da yazmıs bir arkadasımız...

uamert01

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar coreli açtığımda proğram donuyor ama diğer proğramlarda ise gayet düzgün çalışıyor acaba corel in donma sebebi nedir acil yardımlarınızı bekliyorum(not:dizüstü bilgisayar kullanıyorum)

tozko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar Corel i actığımda sole bı hata werıyor... yardımcı olurmuusnuz ?

f1b7c371833d07a84c4f4cc183f58d2c.jpg

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
babam c de program files de corel dosyasini ac.tekrar setup yap orda bastan kuruyo gibi yap repair yap onariyo.

olmadi uninstali tikla orda 3 tane secenek var repairi sec.bastan onariyo.Eger vista kullaniyosan bikac hata verebiliyo bunun icinde corelin resmi sitesine girip vista eklentisini yukleyebilirsin.Yardimci olabildiysem ne mutlu bana

ordu52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle sisteminde Corelin hangi sürümleri yüklü, eğer birden fazla versiyon yüklü ise dosya uzantısı değişir. muhtemelen sende önceden corel 11 yüklüydü sonra üzerine corel12 yükledin. dosyayı açmaya çalıştığın zaman corel12 de açıyor. çalıştığın dosyanın ikonunu işaretlediğin zaman CorelDraw Graphic Suite 12 Yazıyo dimi. halbuki o dosya zaten cdr 11 olarak kaydoluyor. corel 12yi aç dosya açmak için Ctrl+O yap cdr 11 de kaydettiğin dosyaya tıkla sağ alt tarafta göreceksin Version 11 yazacaktır.
Sürekli corel 11de açsın istiyorsan cdr dosyalarından herhangi birinin üzerinde sağ tıkla ve birlikte aç menüsünden corel 11 seç veya gözat tan bul alttaki şıkkı işaretle sorun çözülecektir.

saimesel

🌱Yeni Üye🌱
corel draw ile ilgili bilgi alacağım e book yok mu? jeoloji ile ilgili kısmıyla ilgili olursa sevinirim.

ordu52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamun Aleyküm herkese, 1 buçuk saatten beridir forumun bu kısmını inceliyorum ve çocğu kişi alakasız cevaplar yazmış ve daha bazı sorunlar çözülmeden konudan konuya zıplanmış. Lütfen bana kızmayın. Ben 2000 yılından bu yana CorelDraw 7 ve Photoshop 4 ile başladığım bu yolda çok şey öğrendim. İlkokul mezunuyum. Bu siteye daha yeni üye oldum. 1,5 saattir burayı inceliyorum ve çoğu işi alakasız cevaplar yazarak sitenin veri tabanını kabartmaktan başka bişi yapmamış. Diyeceksiniz "sen cevapla o zaman" tabiki ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam. Şunuda belirtim "sen ilkokul mezunusun ne anlarsın" diyenler olacaktır ama Tecrübe mezuniyeti bastırır unutmayalım.

Baskı tekniklerini bilmeyen kişi grafiker değildir.

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba rakadaşlar size bi sorum olucak korel12 de convertli bi şekli ve ya resmin tramını nasıl yapıyoz bilen varsa cevaplasın çok ihtiyacım var bu cevaba şimdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...