Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar......corelde çalışırken son günlerde sık sık " virtual memory too low " mesajı çıkıyor...ama bir türlü vista içinde bulamadım yükseltmek için...yardımcı olur musunuz?

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba... benim bi sorum olucak ben corel kullanmayı bilmiorum 11. sınıf öğrencisiyim freehand olarak çalışıoruz yanlız ben bu programla ilgili olarak çok hazırcı bir program ayrıca sokaktan geçen birinin bile kullanabilceği bi program olduğunu duydum hatta avrupalılar corel da çalışıldığını duysalar bize gülerler diye duydum bu doğrumu yada ne kadar doğru.... tşkler

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Freehand'de sağ elinle başının arkasından sol kulağını tutacağına;
Corel de sol elinle sol kulağını tutabiliyorsun, pratik olması bizlerin avantajına,
evet herkes corel'i kullanabilir belli bir süreçten sonra ama bu diğer programlar içinde geçerlidir, önemli olan programı kullanarak yapabildiğiniz tasarımlar, bilmem anlatabildimmi ;)

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşkler zoru sewiyoruz bunu aşarsak oda pratik olur tşk...

efems

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba... benim bi sorum olucak ben corel kullanmayı bilmiorum 11. sınıf öğrencisiyim freehand olarak çalışıoruz yanlız ben bu programla ilgili olarak çok hazırcı bir program ayrıca sokaktan geçen birinin bile kullanabilceği bi program olduğunu duydum hatta avrupalılar corel da çalışıldığını duysalar bize gülerler diye duydum bu doğrumu yada ne kadar doğru.... tşkler

Bir programın değeri zorluk veya kolaylık çerçevesinde ölçülemez; bu bir,
İkincisi; Corelin:sanat: kolay öğrenilmesi demek, onun freehand den:skull: daha kullanışlı olduğunun en basit kanıtıdır...

zoody

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.karakalemreklam.com
Arkadaşlar merhaba...

Ben Corel X4 kullanmaya başladım.
Hiçbir problemi olmadan yaklaşık 1 ay'dır kullanmaya devam ettim.
Bu sabah programı çalıştırdığımda bazı seçeneklerin üzeri koyu renk oldu ve onları kullanmama izin vermiyor.
Örnek olarak Save, Save as, Export, Print, Paste ve bunlar gibi...
Bende programı kaldırıp yeniden kurmayı denedim.
Yeniden kurulmasına rağmen aynı problem devam ediyor.
Acaba bunun nedeni ne olabilir?

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

İyi çalışmalar...

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Arkadaşlar merhaba...

Ben Corel X4 kullanmaya başladım.
Hiçbir problemi olmadan yaklaşık 1 ay'dır kullanmaya devam ettim.
Bu sabah programı çalıştırdığımda bazı seçeneklerin üzeri koyu renk oldu ve onları kullanmama izin vermiyor.
Örnek olarak Save, Save as, Export, Print, Paste ve bunlar gibi...
Bende programı kaldırıp yeniden kurmayı denedim.
Yeniden kurulmasına rağmen aynı problem devam ediyor.
Acaba bunun nedeni ne olabilir?

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

İyi çalışmalar...

Büyük ihtimalle deneme sürümünü kullanıyorsunuz ve 15 gün olan deneme süresi dolmuş.

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
HIMM... BENDE DAHA AZ KAPSAMLI OLDUĞUNU DUYMUŞTUM AMA GRAFİKERİN FARKININ ZORU BAŞARMAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN YAPTIĞINI DEĞİLDE YAPAMAYACAĞINI YAPABİLMEK... bence tabi ayrıca kullanışlık sırasına gelincede yakında corel programı kalkar tşkler....

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
HIMM... BENDE DAHA AZ KAPSAMLI OLDUĞUNU DUYMUŞTUM AMA GRAFİKERİN FARKININ ZORU BAŞARMAK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN YAPTIĞINI DEĞİLDE YAPAMAYACAĞINI YAPABİLMEK... bence tabi ayrıca kullanışlık sırasına gelincede yakında corel programı kalkar tşkler....
sen corele karşı sadece kulaktan duyma şeylerle sadece bi ön yargı sahibisin corel hakkında pek bi bilgin yok sanırım bu arada freehand i de pek bilmiyosun sanırım ama şunu bilmelisin bi programı ne kadar iyi kullanırsan düşüncelerini o kadar iyi yansıtırsın yani aslında kabiliyet programda değil tasarımcıdadır program sadece bir araç başka bişey değil program dediğin matrix in dediği gibi kulak kaşıma aracı sen nerden kaşımayı istersin o senin seçimin tabi bu arada bence corelide fazla tartışmana gerek yok yeterince cevap aldın sanırım herkez memnun kullandığı programdan sense kullanmadığınbir programdan memnun değilsin bence eleştirmek için kendine ait eksiler topla corel hakkında daha etkileyici olabilirsin o zaman

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
sen corele karşı sadece kulaktan duyma şeylerle sadece bi ön yargı sahibisin corel hakkında pek bi bilgin yok sanırım bu arada freehand i de pek bilmiyosun sanırım ama şunu bilmelisin bi programı ne kadar iyi kullanırsan düşüncelerini o kadar iyi yansıtırsın yani aslında kabiliyet programda değil tasarımcıdadır program sadece bir araç başka bişey değil program dediğin matrix in dediği gibi kulak kaşıma aracı sen nerden kaşımayı istersin o senin seçimin tabi bu arada bence corelide fazla tartışmana gerek yok yeterince cevap aldın sanırım herkez memnun kullandığı programdan sense kullanmadığınbir programdan memnun değilsin bence eleştirmek için kendine ait eksiler topla corel hakkında daha etkileyici olabilirsin o zaman
Arkadaşlar hiç gerek yok böyle tartışmalara, bu iş s.dik yarışına döner sonra. Forumların amacı bilgi paylaşımıdır. Yorumlar da mutlaka dikkate alınmalıdır ama böyle olursa bir sonuca ulaşılamaz. Gerçi böyle bir yarışa girmenin sonucunda programları derinleme inceleme gibi faydalı bir davranış çıkarsa ne ala. Olaya bir de şu yönden bakalım. Freehand artık geliştirilmeyecek, corel ise masaüstü yayıncılık konusunda kendi kodları içinde boğuşmaya devam ediyor. Masaüstü yayıncılığın geleceğini indesign olarak görüyorum. Dikkat edeseniz Adobe en çok indesign üzerinde duruyor... Biz bu programlarda yaşadığımız sorunları çözmeye çalışalım...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
123ow7.jpg

daire içerisine aldığım foknsiyonları aktif hale getiriniz...

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
freehandi nekadar bildiğimi belirtmedim sadece corel hakkındaki düşüncelirin doğruluğunu sordum sizin dediğiniz gibi yeterince cevap alıp oturmakta değil amacım üstelik bilmediğimi eleştiricek ve öğrenmicek bi kişilikte değilim öğrenmeye açığım tşklerrrrrrr................!!!!!!

Tozyeşili

🌱Yeni Üye🌱
herkeseee selamm ben corel öğrenmeye çalışan yeni üyeyim:) yardımcı olurssanız sevinirmm..sorularım çok ama soruya dökemiyorum:(
corelde normall çizim yapamıyorumm::S kalemee tıklıyorum fakat önceden seçmiş olduklarım çıkıoo mslaa ışınlı -desenlii normall kalemee geçemiormm tek renkk siyah istiyorum..kalem ayarları hakındaaa yardım edebilirmisinizz... tşkrlr

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle hoşgeldiniz... Freehand Tool aracından bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu araca F5 kısayolunu kullanarak ulaşabilirsiniz. Sitemizdeki CorelDRAW bölümünü incelerseniz, size bu programı öğrenme aşamasında yardımcı olabilecek bilgilerin mevcut olduğunu göreceksiniz. Öğrenmek istediğiniz konuları ve bu program ile ilgili sorunlarınızı çekinmeden buraya yazabilirsiniz. İyi çalışmalar...

teyna

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar.corel darwda yapmak istedıgımız bı calışma var yardımcı olursanız sevınırız. bir rulet masası calışması yapıyoruz bu rulet masası tabıkı oval.bu oval objeye rulet taslarını orantılı bır sekılde tek tek cevırmek yerıne kısa yol ıle dızebılecegımız bır secenegı varmı?

besnili02

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paletreklam.net
slm beyler
excelde bir fiyat listesi hazırlanmış tablo şeklinde onu corele atarak üzerinde oynamalar yapmak istiyorum...ve film almak istiyorum...kopyala yapıştır yapınca excel penceresi olarak geliyor yani üzerine tıklayınca excelde acılıyor acil yardım lütfen...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
CorelDRAW'ın X4 versiyonu yükleyip deneyebilirsiniz. Bu yeni versiyonda office programlarından corele sorunsuz import ve üzerinde düzenleme olanağı sunulmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...