Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba,corel 12 de wordden aldığım yazılarla düzenlediğim dosyamda, dosyayı açarken şöyle bir uyarı alıyorum; " cannot initialize hyphenation" bu nedir? önemli sorun mudur? baskı da sorun yaşar mıyım? bilgilendirirseniz sevinirim.tşk.
merhaba,corel 12 de wordden aldığım yazılarla düzenlediğim dosyamda, dosyayı açarken şöyle bir uyarı alıyorum; " cannot initialize hyphenation" bu nedir? önemli sorun mudur? baskı da sorun yaşar mıyım? bilgilendirirseniz sevinirim.tşk.
Tireleme başlatılamıyor demek. Word'de Türkçe tireleme varken Corel'de böyle bir özellik yok. Baskıda sorun yaşamazsın sadece tireleme yapamayacağın için paragraf biçimlendirmesi değişir.
arkadaşlar benim size bi sorum olucak.korele bi resim attığımzaman resmin arkası beyaz renk alıyor ve başka bir şeyin üstüne koyduğum zaman resimdeki beyazlık sırıtıp kalıyo yani bu byeyazlığı yok etmenin bi yolu yok mu sadece resimdeki objeler gözükecek resmin arkaplanı olmayacak inşallah anlata bilmişimdir yardımcı olursanız sevinirim acilen.
Merhaba arkadaşlar benim elimde şuan bir iş var 40 metre x 6 metre bu bir türkiye haritası olacak. Bu haritayı ama 1mx1m eye bölmem gerekiyor bunu corel de nasıl yapabilirim. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sizlere minnettar olurum şimdiden sizlere teşekkür ediyorum...
merhaba arkadaşlar ben CORELDRAW da yeniyim. Bi sorum olacak corel de el ilanı hazırılıyorum. Yalnız resim çektiğimde arkadaki zemini atamıyorum. Nasıl atacağım konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.
bana yardımcı olacak kimse yokmu foto daki arka zemini nasıl atabilirim çk acil yardımınızı bekliyorum
arka zemini corel de kaldırmanın da çözümü var ama mantıksık bir yol olur. Bunun yerine ps de decupe edip transparan olarak tif kaydedip corele alırsan daha kolay bir yol izlemiş olursun....
photoshopta decupe ettiğin resmi psd dosyası olarak kaydedip corelde aça bilirsin eğer zemin yine beyaz çıkıyorsa photoshopta decupe etmeden önce resmi layer haline getirim öle decupe et