Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yellowrose

🌱Yeni Üye🌱
ne yani şimdi ben kandırıldımmı_?
daha iki hafta once yeni pc aldım son sistem dediler ve ben kırkızıyı net parlak göremiyorum:(

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha iki hafta once yeni pc aldım son sistem dediler ve ben kırkızıyı net parlak göremiyorum:(

Dostum sen LCD monitör aldın galiba. Grafik tasarımda piyasadaki LCD Monitörler renklerde problem veriyor. Eğer Grafik tasarımı ile uğraşacaksan CRT monitörü tercih etmelisin. Teşekkürler

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
slm arkadaşlar.
ben corelde bayrak kırmızısını bulamıyorum. cmyk renklerinde bulunun kırmızılarda yetesiye parlak ve canlı degil.. canlı ve parlak kırmızıyı nasıl elde ederim.

arkadaşlarımınız söylediği gibi M %100 Y %100 değerlerini girdiniz ve bayrak kırmızı rengi göremiyorsanız. Sorununuz monitörününüz kalibrasyonunda.
Bununla ilgili yazı burada

https://www.grafikerler.net/grafike...asyon-t4221.html?t=4221&highlight=kalibrasyon

yellowrose

🌱Yeni Üye🌱
tşk ederim arkadaşlar ama bir konuda daha beni aydınlatırsanız memnun olucam... mesela şu anki bulundugum sayfanın cevapla butonunun kırmızısını gayet güzel olarak görüyorum ve begeniyorum:) ama o rengi corelde bulamıyorum.. öle parlak ve hoş degil.... monitörden ise neden burdaki kırmızı tonu böle güzel görünüyor...:(

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
burdaki renkler rgb olduğu için böyle parlak görünüyor corel de cmyk palette bu parlaklıkta kırmızı göremezsiniz

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba meslektaşlarım sizlere bir sorum olacak corel drawda fatura sevk irsaliyesi gibi matbu evraklara otomatik numaratör verebiliyormuyuz.İnternette aradım ama maalesef bulamadım böyle birşeyi.Bana yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

usobder

🌱Yeni Üye🌱
resmin etrafına yuvarlak şemberler ve içlerine nasıl yazı yerleştirebilirim

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
print merge dediğiniz program nasıl bir program onuda bilmiyorum ancak programdan jpg çıkış alabiliyorsanız corele import adebilirsiniz fakat sorununuzu buda çözmez sanırım tek tek jpg alıp corele import etmek daha uzun sürer ama belki bu konuda bi macro olabilir diye düşünüyorum o konuda araştırma yaparsanız belki daha kolay bi çözüme ulaşabilirsiniz eğer bulursam bende forumda yayınlarım kolay gelsin

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
print merge dediğiniz program nasıl bir program onuda bilmiyorum ancak programdan jpg çıkış alabiliyorsanız corele import adebilirsiniz fakat sorununuzu buda çözmez sanırım tek tek jpg alıp corele import etmek daha uzun sürer ama belki bu konuda bi macro olabilir diye düşünüyorum o konuda araştırma yaparsanız belki daha kolay bi çözüme ulaşabilirsiniz eğer bulursam bende forumda yayınlarım kolay gelsin
tekrardan teşekkür ederim inşallah böyle bir macro vardır ne zamandır arıyordum

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
slm.. herkese iyi çalışmalar...

benm bi sorunum var.. ben bu işe yeni başladım sayılır .. bi arkadaşım bana corel draw ın türkçe yamasını yolladı ben çalıştırdım oldu falan ama şuan hiç memnun değilim çünki bi başka bilgisayara gidince donup kalmaktan korkuyorum yamayı nasıl yok edebilirim..???

bıcır

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim hepinize selam ve saygılar.

bıcır

🌱Yeni Üye🌱
acaba içinizden biri bana photoshoptaki bevel and embos 'u corelde nasıl uygulayacağımı söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaba içinizden biri bana photoshoptaki bevel and embos 'u corelde nasıl uygulayacağımı söyleyebilirmi şimdiden teşekkürler

photoshoptaki kadar basarili bir goruntu alamayabilirsin ama denemeye deger tabii,, embosu sadece bitmaplerine uygulayabilirsin (dolayisi ile vektorlerini ilk once bitmap e cevirmelisin , " Bitmaps -> 3D Effects -> Emboss " ile emboss penceresine gelirsin on izleme icin sol alt kosedeki kilidi bir kez tiklarsan yapacagin her turlu deger degisimini isin uzerinde ayni anda gorursun,,

Bevel biraz daha fazla opsiyonlu tabiiki (o yuzden beveli emboss tan once kullanmak daha fazla avantaj saglayabilir) hem vektor hemde bitmaplerinde kullanabilirsin " Effects -> Bevel " yada " Window -> Dockers -> Bevel " sana ekraninin sag tarafinda bevel penceresini acacaktir , degerleri degistirerek " Apply " tusunu tiklarsan beveli gorebilirsin ,,
kolay gelsin

makber

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coreldeki resmi photoshopa nasıl koyabilirim kayıt olmuyor

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
coreldeki resmi photoshopa nasıl koyabilirim kayıt olmuyor

export yapip photoshopta acabiliyor olmaniz lazim. export ederklen acilan pencerede isterseniz .psd formatiida secersiniz , saydamligini kaybetmemis olur (varsa)
saygilar

makber

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sws,avı tek var nasıl yapayım. ımporttanda kayıt etmiyor jpeg seçiyorum yine kayıt yapmıyor nasıl edeyim

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikiside acikken surukle cek.yada yaptigin seyi psd olarak kaydet.Hangi surumu kullaniyorsun resimli anlatayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...