Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel DRAW X3 Lazr Baskı Hakkında.

maytel

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.
Elimde iki tane çizim var.Ben bu çizimleri bir makinada baskı yapmak için kullanıyorum.Yalnız Üstte bulunan dövme resmi makinada problem çıkarıyor.
Bir türlü nedenini bulamadım,gerçi corelden pek anlamamda,
-Üstteki ve alttaki resim arasında sade kırmızı ile işaretlediğim yer farklı.Normalde o kısmın olmaması lazım(Çünkü alttaki resimde o yok ve problem çıkmıyor).Oradan diye düşünüyorum.Bu yeri nasıl yok edeceğim.Yoksa program özelliklerinden text diyemi ayarlanmış.Nereden değiştirebilirim bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
42D3EF1FBD7B4AC4A9473E58E1DE5344.jpg

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Denemek için iki çizim yaptım ikisinde de işaretlediğiniz yer vardı. Birinin köşelerini ayırdım işaretlediğiniz yer kayboldu yani işaretli kısmın olması gerek. Çiziminizde açık kalan birleştirilmemeiş köşe olup olmadığını kontrol edin bence...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
ZxxxE isimli arkadaşın da söylediği gibi çalışmanızda ki objenin düğümcüklerinden bir (birkaç) adet açık kalmış kontrol edip düğümçükleri birleştirdiğinizde sorununuz düzelir.

maytel

🌱Yeni Üye🌱
Siz beni yanlış anladınız.Üstteki resimde problem var alltakinde yok.Yani o işaretlediğim yerin olmaması lazım. :)
Sizin için iki şekilide upload yaptım.Kartal resmi benim için sorunsuz olan,diğerinde yani dövme resminde problem var.İkisinide inceleyip tekrar yorum yazarsanız sevinirim.

https://rapidshare.com/files/442158417/__izimler.rar

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
bir problem gözükmüyor sen kartalın üsteki amblemi silceksin bunumu demek istiyorsun eger bu üsteki logoda problem var diyorsan baktım gözükmüyor arkadaşım kartaldan bile daha iyi gözüküyor amacın nedir lazer kesim mi yapmak yoksa printerdan çıkış almakmı

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Dosyayı ben de inceledim bir tuhaflık göremedim. Dosya makinede sorun çıkarıyor derken makinede hangi formatta kullanıyorsun export ediyorsan export ayarlarında bir sorun olabilir çizimde sorun görünmüyor...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
ben inceledim herhangi bir anormal durum söz konusu değil... yazdığınız mesajları tekrar tekrar inceledim, ama "sorun diye bahsettiğiniz" durumu dahada açarmısınız ? ne tarz bir çıktı verisi almak istiyosunuz yada bu çizimi hangi formata dönüştürüp kullanacaksınız vs.... sizce anormal olan durum tam nedir ?

maytel

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben üstteki şekli atmak istemiyorum.Göresiniz diye aynı sayfaya attım.

Export ederkende

Save as type : Wmf (Windows Metafile)
Sort type : vector

Olarak kaydediyorum.Sorun kayıt ayarlarındamı peki.Ben genelde çizgi kalınlığında sorun olduğunu düşünüyordum.Ama zannedersem onda değil.
Şöylede yapabiliriz.Benim bilgisayarda teamviever kurulu pm den görüşüp benim bilgisayara bağlanıp kendisi bakabilrse ayrıca sevinirim.

Dipnot: Ayrıca 250w lazer makinası var çalıştığım yerde(Tekstil).Ona vector çizimleri deniyorum şu an.
Okuduğu format iki tane (Wmf-Dxf) Ben wmf olanı yapıyorum,diğerini zaten başaramadım daha.Elinde bu tarz çizim olupta verebilecek varsa ayrıca sevinirim.En azından başlangıç için