Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw X3

kazim_kzm

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar herkese iyi çalışmalar diliyorum. Burada daha yeniyim. Corel Draw X3 türkçe yamasını bulamıyorum.Varsa acilen lazım. Teşekkür ediyorum

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaslar herkese iyi çalışmalar diliyorum.Gruta daha yeniyim. Corel Draw X3 türkçe yamasını bulamıyorum.Varsa acilen lazım. Teşekkür ediyorum

size tavsiyem türkçe yama kullanmayın... daha sonra çok zorlanırsınız ;)

BuDa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Türkçe yama olan corellerde aradıgım hiç bir şeyi bulamıyorum sakın alışmayın derim. Tam karşıtı yada anlam farklılıkları çok fazla. kolay gelsin.BuDa

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende 12 yi turkce yapmistim ancak cok zor oluyo denemeyin derim

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence de denemeyin hiç gerek yok. en büyük tehlike yeni başladığınız için. internetten yada başka kaynaklardan gördüğünüz uygulamalı dersleri kullnamakta çok zorlanacaksınız. çünkü neyin nerde olduğunu bulmak için sözlük falan karıştırmak zorunda kalıcaksınız, kaldıki bu da işinize yaramayacka çünkü çoğu deyimin karşılığı bşaka nalamlara geliyor.... yani falan filan uzun mesele.... en iyisi kendi dilinde kullanmak. zaten öğrendiğiniz zaman ne kadar gereksiz bir arayış içine girdiğinizi anlayacaksınız...

mkobra

🌱Yeni Üye🌱
Belki Türkçesini kullanmaya zamamla alışırsınız ama bir başka yerde Türkçesini bulamyabilirsiniz.En iyisi olduğu gibi öğrenmek yani ilgilizce öğrenmek bunu Türkçe kullanmak hem sizin için dezavantaj olur hemde menülerden fazla birşey anlayamazsınız.Anlamsızlık çok oluyor... Bende bir kere photoshopu denemiştim Türkçe ama anlamsız menülerle karşılaştım ve sildim hemen...

Son sözüm İngilizce kullanmanızı tavsiye ederim... Kolay gelsin

memoli_68

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bildiğim bi site var ama açıktan link vermek yasak özelime gelirsen vereyim kardeş linki bende tavsiye etmiyorum bilgine..

ahzola

🌱Yeni Üye🌱
herkese selam abilerim
ben x3 ü kuramıyorum acaba burda tedaylı
anlatımı varmıdır??

ahzola

🌱Yeni Üye🌱
nasıl yani burada kurulum linki yokmu yani
herkes uzman galiba

unalank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde ınsert new object te nasıl ses eklerım ve neye kayıt edılıyo bulamadım yrd edermsıınız
ne formatında kayıt edecez

yeyeye

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

arkadaşlar bende corel drav x3 var fakat benim vista açılmıyor nasıl açabiliceğime dair bi fikriniz varmı?

muconex

🌱Yeni Üye🌱
s.a beyler corelx3 kullanıyorm çok ama çok gç açılıyor format attim gene ayni makina
Corei5 4 gb ram 1gb ekran kartı var bu makina da geç açıyor çıldırcam yardım ederseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler

supelini

🌱Yeni Üye🌱
bende buralarda yeniyim yardımcı olursanız sağlığınıza duacı kalacağım :)coreldraw x3 kurdum ama 15 günlük geçici bir program kurmuşum. active etmeye çalışıyorum yalnız programdaki bu DR13CCW-1193797-HWX kodumla key deki kodlar uyuşmuyor ne yapabilirim acaba?