Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw x3'de Font Sorunu

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar Daha Önce Hiç Başıma Gelmediği İçin Baya Bi Zorlandım Ne Yaptımsa Olmadı Sorun Şu.

Corel Draw x3 Kurulumunu Yapıyorum Sonradan Font Yükleme İşlemi Yapmıştım. Ama Yazı Yazmak İçin A İmlecine Tıkladığımda Corel Kilitleniyor. Diğer Bütün Fonksiyonlar Çalışıyor Ama Yazı Yazmak İstediğimde Kilitleniyor. Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Varsa Benimle Paylaşabilirler mi Rica Etsem.

Saygılar...

Benzer konular

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dün aynı şey bana oldu (x4'te ama). Dediğiniz gibi sadece A imlecine tıkladığımda corel kilitlendi. Bilgisayarı yeniden başlattım, problem çözüldü.

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dün aynı şey bana oldu (x4'te ama). Dediğiniz gibi sadece A imlecine tıkladığımda corel kilitlendi. Bilgisayarı yeniden başlattım, problem çözüldü.

Bende Başlattım da Düzelmedi Hâlâ. Herhalde Tekrardan Format Atmam Gerekicek. Sonradan Font Yüklemede Hiç Böyle Bir Sorun Olmamıştı. İlginiz İçin Teşekkürler

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
CorelDRAW Text Tool seçildiğinde fontların ön izlemesini font listesinde göstermek için sisteme üyklü tüm fontları tarar. Bu durumda taranan fontlardan birinde bir problem varsa bir ihtimal çökme olabilir.

Bu şekilde sorunlu olduğunu düşündüğünüz bir font varsa sistemden kaldırın. Eğer bilemiyorsanız sistemin kullandığı fontların dışındaki tüm fontları sistemden kaldırın ver deneyin.

BanazOfset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CorelDRAW Text Tool seçildiğinde fontların ön izlemesini font listesinde göstermek için sisteme üyklü tüm fontları tarar. Bu durumda taranan fontlardan birinde bir problem varsa bir ihtimal çökme olabilir.

Bu şekilde sorunlu olduğunu düşündüğünüz bir font varsa sistemden kaldırın. Eğer bilemiyorsanız sistemin kullandığı fontların dışındaki tüm fontları sistemden kaldırın ver deneyin.

Teşekkür Ederim Bende Tam O Konu Üzerinde Yoğunlaşmıştım. Aklıma Geldi Yanlışlıkla Bütün Fontları Silince Windows Fontlarının Bazılarıda Silinmiş Ordan Kaynaklanan Bi Çakışma Söz Konusu. Sizinde Yardımınızla Problemi Çözdüm Tekrar Teşekkür Ederim K.Çakır Kardeşim