Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw X5 SP3 Çıktı !

thore

🌱Yeni Üye🌱
üstat, x5'in bir tıkla resmi vektörel hale getirdiği söyleniyor,doğrumudur.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
üstat, x5'in bir tıkla resmi vektörel hale getirdiği söyleniyor,doğrumudur.

Corel X3- X4 - X5 te bu işlemi Quick trace/ Trace bitmap menüsünden detay seçenekleriyle çok rahat yapabilirsiniz...
corel draw için şöyle ütopik bir benzetme yapmak mümkün olur, şöyle bir düşünün hem denizaltında, hem denizüstünde, hem havada hemde karada giden bir araçtır ve bu araç ne kadar fonksiyonel ne kadar mükemmel olursa olsun kullanıcı faktörü çok önemlidir. Bir tıkla yapımına ben rastlamadım :) ama resmi vektörleştirmek sandığınız kadar zor değildir corel' de...

Son düzenleme:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
rica ederim faydalı olması dileğiyle.........

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Murat abi CorelDRAW X6 için hazırlık yapılmaya başlandığını duydum okudum bundan biraz bahsedermisin?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Murat abi CorelDRAW X6 için hazırlık yapılmaya başlandığını duydum okudum bundan biraz bahsedermisin?

Corel firması CorelDRAW Graphic Suite'in yeni sürümünü eski sürümünden yaklaşık 2 sene sonra piyasaya sürüyor. Bu durumda da 2012'nin ilk aylarında CorelDRAW X6'ya kavuşacağız anlamına geliyor.(alıntı:kürşad çakır)
CorelDRAW X6. hakkında şu an için çok yazılan çizilen bir şey yok ama yıl sonuna doğru bu durum değişecektir, gelişmeler oldukça farklı bir konu başlığı olarak paylaşırım.