Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşalar elimde olan eps formattaki vektörleri açmak istiyorum ama başarılı olamıyorum import yaparak açmak istedim olmadı hata verior açmıyor corelde EPS dosyalarını nasıl açabiliriz teşekkürler.
Dediğiniz şekilde denedim import options seçeneği çıkıyor daha sonra text veya curves olarak açmak istedim açmadı.Post Script olarak denedim açtı fakat vektör çizimle alakası yok jpeg gibi olmuş büyütme şansımız yok pikseller az bu sorunu nasıl aşabiliriz yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
dosya elinizdeki sürüme uygun export edilmediğinden kaynaklanıyor olmalı daha yüksek sürümde açmayı deneyip tekrar kullandığınız sürüme kayıt edip kullanabilirsiniz
dosya elinizdeki sürüme uygun export edilmediğinden kaynaklanıyor olmalı daha yüksek sürümde açmayı deneyip tekrar kullandığınız sürüme kayıt edip kullanabilirsiniz
Evet bende corelx4 de açmaya çalıştım ama olmadı ben bir çok EPS dosyasında bu sorunu yaşıyorum Corelin İmportunda EPS varsa neden problem çıkarıyor anlamış değilim Arkadaşlar farklı programlarda açmayı denedinizmi Freehand-Aİ gibi yorumlarınız için Teşekkürler.