Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Graphics 12 kayıt ve boyut sorunu

habippolat

🌱Yeni Üye🌱
hayırlı günler... öncelikle pc özelliklerini yazayım. 8 Gb ram, 1 terabayt hard disk bulunmakta.

corel ile harita üzerine bişiler işlemekteyim. üzerine işlediğim haritanın boyutu 7,6 mb corel ile harita üzerine işlediğimde boyut şu an için 170 mb yükselmiş durumda çizimde zorluk çekiyorum ayrıca daima bellek hatası veriyor burada daha önce yazılmış bellek hatalarının nasıl giderileceğini uygulamaya çalıştım ama sorun giderilmedi. son olarak elimde bulunan projenin boyutunu (görüntü kalitesini düşürmeden) düşürebilirmiyim .

Şimdiden teşekkürler , Hayırlı günler dilerim ...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
hayırlı günler... öncelikle pc özelliklerini yazayım. 8 Gb ram, 1 terabayt hard disk bulunmakta.

corel ile harita üzerine bişiler işlemekteyim. üzerine işlediğim haritanın boyutu 7,6 mb corel ile harita üzerine işlediğimde boyut şu an için 170 mb yükselmiş durumda çizimde zorluk çekiyorum ayrıca daima bellek hatası veriyor burada daha önce yazılmış bellek hatalarının nasıl giderileceğini uygulamaya çalıştım ama sorun giderilmedi. son olarak elimde bulunan projenin boyutunu (görüntü kalitesini düşürmeden) düşürebilirmiyim .

Şimdiden teşekkürler , Hayırlı günler dilerim ...

c klasöründeki temp klasörünü boşalt eğer win7 kullanıyorsan local settings ve c windows klasörünün içindeki templeri boşalt corel draw 12 service pack 2 kur ayrıca corelden ram ayarlarını %50 ye çıkar sorunun çözülmesi lazım 7 mb bir dosya çizimle 170 mb a çıkıyorsa büyük ihtimal ya efekt kullanıyorsun yada bilgisayarındaki corele virüs bulaşmış

Son düzenleme:

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Harita için en ideal program coreldir ..birde kursad cakır 'sor onun da corelturk blogu var arat gogleda bulucaksın ..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
genel ayarlarda render 'inde herhangi bir değişiklik yaptınızmı?

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Kürşad: Lens efektini Effect menüsünden kullanmayın. Interactive Transparency tool kullanın

Kürşad: CorelDRAW X5'e geçme şasnınız varsa daha hızlı çalışırsınız. X5'te Interactive Transparency önceki sürümlere göre çok daha hızlı çalışıyor.