Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel ile yaptığım ilk çalışmam DERGİ KAPAĞI

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk defa corel draw ile çalışma yapıyorum nisana kadar çalışmamı bitirmem lazım.yaptığım çalışmalardan bir örnek vermek istedim..:angel:

grfkdkapagison1.jpg

eksik birşey varsa veya şunu yaparsan daha iyi olur. deiğiniz bişey varsa lütfen söyleyin yorumlarınızı bekliyorum.. :)

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
olmamış bu... ben dergi kapagına benzetemedim...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış bu... ben dergi kapagına benzetemedim...

Sayın Kerem Özcan.
Sitede buna benzer konuları araştırıp inceleyerek "finfik" arkadaşımızın ne demek istediğini daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.
Emeğinize saygı gösteriyorum; ancak bu çalışmanın sizin "ilk çalışmanız" olması, kötü yapmanız açısından bir gerekçe olmamalıdır. :) Zira ben sizin; bu konuda araştırma yaparak ve inceleyerek daha iyi işler çıkaracağınızı düşünüyorum. Elinize sağlık, iyi çalışmalar, paylaşımlarınızın devamı dileğiyle. Kolay gelsin.

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladığım kadarı ile corel'in özelliklerini kullanarak iş çıkarmaya çalışıyorsunuz ancak görsel eğitim ve araştırmaya çok daha dikkat ediniz.Görsel araştırma yapnaız ve sitemizdeki arkadaşların işlerini incelemeniz yapacağınız bütün işlerde çok daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır.Sizden çokdaha iyisini bekliyoruz. Saygılarrr...

dominichammet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CorelDraw çok kapsamlı bir program evet ama bence dergi kapağı tasarlıyorsan eğer indesign,photoshop ve illustrator gibi programları denemeni tavsiye ederim çünkü ben bu tasarıma baktığımda sanki kafandaki düşünceyi tam olarak yapamadığını görüyorum. Kötü olmuş kusura bakma ama dediğim gibi görselliğini bilgisayar ekranına aktarmak istiyosan eğer biraz daha çalışmalısın. Kolay gelsin

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok doğru söylüyorsunuz evet aşırı acemice ve dergi kapağına benzer bi yanı yok çok doğru :) o yüzden bunu çoktan elemiştim zaten başka kapaklar hazırlıyorum ve söylediğiniz gibi dergi kapağı konularını inceliyorum ve gerçekten bnmki onların yanında slayt gibi kalıyor.. :)

Ve bu arada derginin içeriğini hiç bilmediğim için sadece arka plan ve başlık düzenliyebiliyorum..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence içeriğini öğren işin daha kolay ve sağlıklı olur
başarıların devamını diliyorum

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence içeriğini öğren işin daha kolay ve sağlıklı olur
başarıların devamını diliyorum

Çok teşekkür ediyorum. Açtığım yeni konuda yaptığım yeni kapak çalışması var tabi burdada içeriğini bilmeden sadece arkaplan ve başlık var. İçeriğini öğrendiğim zaman normal bir dergi gibi yani ' Bu sayıda şunlar var. Haftanın konugu ' gibi konular derginin kapağında yazmış olacak ve derginin her halini sizlerle paylaşıcağım :)

tanerbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.duvar-resmi.com
Aslında söylenecek çok şey var ancak bikaç şey söyleyeyim sadece.
Okulun adına perspektif vermişsin ancak bu arada okulun adı gürültüye gitmiş. Eğer illa perspektif vermek istiyorsan ters yönde ver ki okul adı ön plana çıksın.
Bir de en yukarı da ssio kısaltmasına yaptığın içiçe kontürler rahatsız ediyor. Renkleri de uymamış.
Daha sade birşeyler yap. Derginin içeriğini bilmiyorsan okuldan birkaç fotoğraf iste. İlk sayı için öğrenci fotoğraflarından yararlanarak birşeyler yapabilirsin.

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında söylenecek çok şey var ancak bikaç şey söyleyeyim sadece.
Okulun adına perspektif vermişsin ancak bu arada okulun adı gürültüye gitmiş. Eğer illa perspektif vermek istiyorsan ters yönde ver ki okul adı ön plana çıksın.
Bir de en yukarı da ssio kısaltmasına yaptığın içiçe kontürler rahatsız ediyor. Renkleri de uymamış.
Daha sade birşeyler yap. Derginin içeriğini bilmiyorsan okuldan birkaç fotoğraf iste. İlk sayı için öğrenci fotoğraflarından yararlanarak birşeyler yapabilirsin.

Çok doğru söylüyorsunuz. :) önceki yorumlarda yazdığım gibi bu ilk yaptıgımdı. cok asırı berbat biliyorum ama yeni kapaklar gerçektende çok güzel oldu mesela :

blueplanetone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışma olmasından dolayı birçok hata ve eksiklikler var ama bunu Corel Draw la yapamazsın tarzı eleştirilerle yapmayalım.