Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Kabusu

kirpi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında coreli çok severim ama şu günlerde benim için kabustan farksız
pc format yedi coreli tekrar yükledim tabii ama eski dosyalarımı açarken yazılarda font değiştiriyor eskidende corel 13 tü şimdide aynı sürüm napmam gerekior uğraştım ama bi türlü başaramadım lütfen acil yardım

Benzer konular

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
sayfa açılırken font uyarı ekranındaki fontları sistemine tekrar yüklemelisin...

ScoobyDoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flash daki embed font olayı corel de de olsa ne kadar iyi olurdu

kirpi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
font uyarı ekranındaki fontları sisteme nasıl eklicem fikir verirmisiniz çok saolun şimdiden yeni öğreniyorum böyle sorunlar çıkıyo

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
uyarı ekranında istenen fontların isimleri yazar. O fontları bulup tekrar yüklemelisin...

rekifarg

Özelim Güzelim :)
🌟Usta Tasarımcı🌟
Buradan X3 için Fontnav yamasını yüklemeyi dene.

Vermiş olduğunuz bağlantıdaki adresten indirdiğim Patch' i yüklemeye kalktığımda aşağıda görülen gibi bir hata verdi. Neyin ters olduğunu bilen varmı?

hatarn5.gif

koma

🌱Yeni Üye🌱
servis paket 2 nin yüklenmesi gerekiyor önce. Siz buradan güncelleştirmelerin hepsini yapabilirsiniz.

maestromik

🌱Yeni Üye🌱
Hep Ayni Şeyler...???

DeĞerlİ ArkadaŞlar Bu İŞİ GrafİkerlİĞİ Yapanlardan Bahsedİyorum..mutlaka Bİr Takim Çantaniz Olmali..yaninizda Devamli KullandiĞiniz Fontlar (Özel HazirladiĞiniz), Program Yamalari, Clİpart, Logo, Brushes Vb. Şeylerİ Bİr Flash Dİske SiĞdirip Aninda MÜdahale Edebİlİrsİnİz.bu Pekte Zamaninizi Almaz..ve ÇaliŞtiĞiniz Ortama Da Uyum SaĞlamaniz Demektİr.. YaklaŞik 24 Yildir Reklam Sektorundeyİm Ve Bu Tİp Bİr Çantam Mutlaka Yanimdadir...eskİden Cd Cantasiyla Gezerdİm. Şİmdİ İse Flash Dİsk İle..ve Çok GenİŞ ArŞİvİm, ÇaliŞmalarim Var.. Burada Bunlari Zaman Zaman PaylaŞabİlİrİm..

egeweb

🌱Yeni Üye🌱
seviniriz!:.

DeĞerlİ ArkadaŞlar Bu İŞİ GrafİkerlİĞİ Yapanlardan Bahsedİyorum..mutlaka Bİr Takim Çantaniz Olmali..yaninizda Devamli KullandiĞiniz Fontlar (Özel HazirladiĞiniz), Program Yamalari, Clİpart, Logo, Brushes Vb. Şeylerİ Bİr Flash Dİske SiĞdirip Aninda MÜdahale Edebİlİrsİnİz.bu Pekte Zamaninizi Almaz..ve ÇaliŞtiĞiniz Ortama Da Uyum SaĞlamaniz Demektİr.. YaklaŞik 24 Yildir Reklam Sektorundeyİm Ve Bu Tİp Bİr Çantam Mutlaka Yanimdadir...eskİden Cd Cantasiyla Gezerdİm. Şİmdİ İse Flash Dİsk İle..ve Çok GenİŞ ArŞİvİm, ÇaliŞmalarim Var.. Burada Bunlari Zaman Zaman PaylaŞabİlİrİm..

Paylaşımlarınızı bekliyoruz üstadım

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında coreli çok severim ama şu günlerde benim için kabustan farksız
pc format yedi coreli tekrar yükledim tabii ama eski dosyalarımı açarken yazılarda font değiştiriyor eskidende corel 13 tü şimdide aynı sürüm napmam gerekior uğraştım ama bi türlü başaramadım lütfen acil yardım

kardeş fontlarla corel'in bir ilgisi yok, yüklemen gereken fontları bir yerden alıp yada elinizde mevcutsa C:\WINDOWS\Fonts buraya yapıştırın corel fontları otomatik olarak tanıyacaktır. ;)

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corelde çalışmanız bittiğinde eğer üzerinde bir daha değişiklik yapmayacaksanız convert (ctrl+q) yapıp kaydedin. daha sonra başka pc lerde de açmaya kalkarsanız mevcut kullanılan fontun başka pc de olmaması fontun değişik olarak çıkmasına neden olur.