Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Pen Tool Kullanımı Yardım

oznugurlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum. Yeni yeni corel öğreniyorum ve pen tool aracı gıcıklık yapıyor. Hemen derdimi anlatayım arkadaşlar bu araç ile çizim yaparken örneğin kavisli bir çizim yapıyorsunuz illa bu aracın yönlendirdiği yönden gitmek zorundasınız. Bunun bir çözümü yok mudur ne bileyim ctrl ye basarsın yine kendi yolundan gidersin gibi vs vs

yardımcı olursanız çok ama çok sevineceğim...

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel bilmiyorum ama çizimini yani yapmak istediğini anlasaydım başka programdan yardımcı olmak isterdim.

oznugurlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel bilmiyorum ama çizimini yani yapmak istediğini anlasaydım başka programdan yardımcı olmak isterdim.

cevap için tşkler ama istediğim corel'de bu aracı kullanmanın yolunu bulmak. Yani bir kavis çizdiğimde o kavisi dik bir çizgi ile tamamlayamıyorum. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum :(

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Ayşe Abalının dediği gibi eğimli bir çizgi oluşturdunuz ve daha sonra dik olarak aşağı bir çizgi çizmek istediniz bunun için "Alt" tuşuna basılı tutun ve son çizim noktasına tıklayın.Artık pen aracı eğimden kurtulmuştur kolay gelsin.

oznugurlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten çok teşekkür ederim işkur'un grafiker kursuna gidiyorum ve maalesef hocamız corel'e pek hakim değil sizlerden çok şey öğreneceğim gibi çok teşekkürler.