Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel & Photoshop Bilen Grafiker Aranıyor

webmatbaa

🌱Yeni Üye🌱
Perpa'daki ajansımıza Coreldraw ve Photoshop programlarına hakim, tasarım kabiliyeti olan, işleri başlangıç aşamasından sonuç aşamasına kadar takip edebilecek bayan grafik tasarımcı arıyoruz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bayan dan vaz geçerseniz perpanın hemen karşısında dereyolundayım özelden mesaj yolarsınız

idocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba grafikere ihtiyacınız varmış ben biliyorum acaba eleman tuttunuzmu iyi günler

filizgrafiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam,corel ve photoshop 5 yıldır kullanıyorum,matbaa ve açık hava reklamcılıkta tecrübeliyim.ilgilenirseniz cevap bekliyorum

garfield

🌱Yeni Üye🌱
merhaba corel photoshop kullanıcısıyım matbaa deneyimim var şişlide oturuyorum

_KaRaMeLiM_

🌱Yeni Üye🌱
Perpa'daki ajansımıza Coreldraw ve Photoshop programlarına hakim, tasarım kabiliyeti olan, işleri başlangıç aşamasından sonuç aşamasına kadar takip edebilecek bayan grafik tasarımcı arıyoruz.

Merhaba
Beykent üniversitesi grafik bölümü son snıf öğrencisiyim bölümümü çok seviyorum yetişmek gelişmek istiyorum
bildiğim programlar
photoshop
freehand
illüstratör
indesing
bilgim vardır apple kullanabiliyorum beşiktaşta ikamet ediyorum. mail ile bana ulşaşabilirsiniz
fsaydam@live.com

xmary

🌱Yeni Üye🌱
merhaba;
ilanınız ileilgileniyorum iletişim için adres bildirirseniz cv yollamakisterim..
sevgiyle kalın. saygılar...