Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel sapıttı başım belada =))

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:puke: arkadaşlar elimde bol sayfalı bir kat. var. Sağolsun zor bela bitti.
Çalışma sayfamda sorun yok yalnız convertleyip farklı kaydettiğimde açmaya çalışırken bana hata raporu veriyor. Biliyorum birçok sebebi olabilir ama sizce çözüm yolu nedir?

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
birden fazla font kullanmadan kaynaklanabilir. düz, tırnaklı, el yazısı vs. ayrıca çok fazla vektörel obje kullanılmışsa oda hataya neden olabilir. baskıya gönderecekseniz pdf yapmayı deneyin.

file/puplish to PDF

settings penceresinde, export all text as cuves seçeneğini işaretlerseniz pdf e çevirirken fontlarınız convertlenecektir.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok teşekkür ederim ilginiz için

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynısı benimde başıma geldi. çözümüde buldum. sanırım corelin ya hatası yada lisansız olmasından kaynaklanıyor. çözümüde şu. öncelikle yazıları convertlememen en sağlıklısı. filme gönderirken fontlarıda götür. bunun için X 5 de collect for out put var. ancak illada convertlemek istiyorsan zor olanı tercih etmen lazım. mesela convertlediğin fontlar yazının çokluğuna göre bir yerde sonra grup haline döner. işte sorunda bu. bütün convertlenmiş olan yazıları tek tek seçip hepsini tam olarak ayırıp bütün grupları çözüp tek bir defada
ctrl+L ile bütünlemelisin. buda çok sayfalarda başa bela. hele birde yazılar çoksa of anam of.