Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel taşıma sorunu?

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar corelde örneğin bir dikdörtgenin iç boşluğuna tıklayınca onu tutmayıp alttaki boşluğa müdahale edebilmek istiyorum? nasıl yapacağız bunu?

xxxmv.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:

Benzer konular

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yokmu bilen? yoksa ben ifade edemedim mi sorunu?

vektör

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.senaotelefontamir.com
treat.jpg

Treat As Filled aradığın özelliğin ismi. Bu özelliği araç çubuğuna ekleyip kullanabilirsin.

Tools - Options - Workspace - Customization - Commands

bu kısımda listelenen araçları göreceksin. Dürbün simgesine tıklayıp "Treat As Fileld" kelimesini arattır. Simgeyi bulduktan sonra taşıyıp üst araç çubuğuna uygun bi yere ekle. OK ile işlemi tamamlayabilirsin.

agra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
treat.jpg

Treat As Filled aradığın özelliğin ismi. Bu özelliği araç çubuğuna ekleyip kullanabilirsin.

Tools - Options - Workspace - Customization - Commands

bu kısımda listelenen araçları göreceksin. Dürbün simgesine tıklayıp "Treat As Fileld" kelimesini arattır. Simgeyi bulduktan sonra taşıyıp üst araç çubuğuna uygun bi yere ekle. OK ile işlemi tamamlayabilirsin.

teşekkür ederim

flashkurt

🌱Yeni Üye🌱
kısayol olarak ALT tuşuna basılı tutarakta aynı işlemi yapabilirsin

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kısayol olarak ALT tuşuna basılı tutarak aynı işlem yapılamıyor. V:12 / x5 ilşe denendi...

flashkurt

🌱Yeni Üye🌱
Kısayol olarak ALT tuşuna basılı tutarak aynı işlem yapılamıyor. V:12 / x5 ilşe denendi...

x5 kullanıyorum ALT tuşuna basılı tutup dikdörtgene müdehale etmeden alt tarafa ulaşabiliyorum bayadır da kullandığım bir özellik alttaki bir dosyayı silmek istediğimde çok kullanırım bir daha denermisiniz video çekip göndereceğim yoksa kendi corelim den şüphelendim açtım denedim yine oluyor.

Sanırım şöyle olacak ALT a basılı tutup mouse ile çekerseniz seçmiyor tek tıkladığınızda alltta nesne yoksa üsttekini seçiyor alt ta nesne varsa altta ki nesneyi seçmiş oluyorsunuz

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Flashkurt sizin dediğiniz şekilde alttaki nesneye müdahale edilebiliyor ama reimdeki çizimin içi boş sizin bahsettiğiniz kısayol tuşu bu işlem için geçerli değil. vektör arkadaşımın anlattığı şekilde yapması gerekir...