Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel x3 ve photo paint

dogu_111

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar herkese selam şimdi corel x3 kullanıyorum resim sayfamda tıklıyorum photo painte geçicem ama yukardaki edit bitmap butonu aktif hale gelmiyor dolayısıyla otomatik geçiş yapmıyor bunun sebebini bilen varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
mouse hassastır resmin üzerine 2 kere tıklarsan otomatik olarak painte geçer.

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
x3 de çift tıklayarak pp e geçiş yok arkadaşım ayrıca convert edilmemiş resmide geçişle painte atamıyosun x3 de ancak painti ayrıyeten açıp yapmak istediğini öle yapabilirsin dicem ama bu seferde resim bitmap olmadıı için paint effect lerini verimli kullanamıyosun yani sorunun cevabı resmi convert bitmap yapmaktır iyi çalışmalar

dogu_111

🌱Yeni Üye🌱
yazılarınız için teşekkür ederim ama resmi convert bitmap yapıyorum ama buton genede aktif olmuyor acaba corel ayarlarından bişeymi yapmak gerekir

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
paint yüklenmemiştir o zaman

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorulara cevap yazarken lütfen dikkat edelim.Yanlış yönlendirmeyelim.Edit bitmap aktif degilse,coreli yeniden kurmak için cdi tak, kurulumda repair işaretle bir kaç dakika sonra corelin yenilenecek ,Edit bitmapta aktif olacaktır.Umarım yardımcı olmuşumdur

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Sorulara cevap yazarken lütfen dikkat edelim.Yanlış yönlendirmeyelim.Edit bitmap aktif degilse,coreli yeniden kurmak için cdi tak, kurulumda repair işaretle bir kaç dakika sonra corelin yenilenecek ,Edit bitmapta aktif olacaktır.Umarım yardımcı olmuşumdur
Çözüm budur. Bir de sebebine bakacak olursak bu sorun genelde 2 farklı corel sürümünün yüklenmesi ve sonradan birinin kaldırılmasıyla oluşuyor.