Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel x5 te cıktıda tram sorunu

cucuby39

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar
Ben eskiden corel draw 12 kullanıyordum.fakat programda bi sorun oldu ve corel x5 e geçiş yaptım. şimdi benim bir sorunum var çalışmayı yaptıktan sonra çıktı aldığımda kenarlarda ve ortalarda tramlar oluşuyor. aynı çalışmayı corel 12 de aldığımda hiç bir sorun yok.bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler.​

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar
Ben eskiden corel draw 12 kullanıyordum.fakat programda bi sorun oldu ve corel x5 e geçiş yaptım. şimdi benim bir sorunum var çalışmayı yaptıktan sonra çıktı aldığımda kenarlarda ve ortalarda tramlar oluşuyor. aynı çalışmayı corel 12 de aldığımda hiç bir sorun yok.bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Tools - Color Managament - Default settings ile açacağımız Default Color Managament Settings penceresindeki Color Conversion Settings bölümü altında bulunan Preserve Pure Black kutucuğunu işaretleyerek bahse konudaki sorununuz çözülecektir.

şimdiden kolay gelsin.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar
Ben eskiden corel draw 12 kullanıyordum.fakat programda bi sorun oldu ve corel x5 e geçiş yaptım. şimdi benim bir sorunum var çalışmayı yaptıktan sonra çıktı aldığımda kenarlarda ve ortalarda tramlar oluşuyor. aynı çalışmayı corel 12 de aldığımda hiç bir sorun yok.bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler.​

sorun çözüldü mü acaba ?

JansoN

🌱Yeni Üye🌱
Tools - Color Managament - Default settings ile açacağımız Default Color Managament Settings penceresindeki Color Conversion Settings bölümü altında bulunan Preserve Pure Black kutucuğunu işaretleyerek bahse konudaki sorununuz çözülecektir.

şimdiden kolay gelsin.

verdiğin bilgi çok işime yaradı teşşekürler....