Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel x7

kofta

🌱Yeni Üye🌱
tooltan x6 da kullandığım araç çubuklarını düzenlemiş olduğum .xslt dosyasını açarken bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor

Valid workspace file not found at the path specified.

Not: corel açılırken F8 tuşuna bastım soru sordu evet dedim bir değişiklik olmadı

bu arada corel x7 lisanslı aldım corelin resmi sitesinden 1150 TL
inşallah bir sıkıntı olmaz ilerleyen zamanlarda
aynı bilgisayardan 2 tane var 1 tanesinde deneme sürümü var bitanesinde lisanslı aynı anda dosyları aç diyorum 1.1 gb 20 sn gibi bir sürede lisanslı açıyor 2dk geçkin bir süre deneme sürümü açıyor.:O

ama yukarıdaki belirttiğim dosyayı nasıl düzeltirim

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Lisanslama konusuyla ilgili şöyle bir bilgi var.

Yurtdışındaki bir web sitesinden veya bir satıcıdan lisans almam durumunda burada geçerli midir?
Yazılım Üreticileri ile Son Kullanıcılar arasındaki lisans kullanım kurallarını ve şartlarını EULA (End User License Agreement) sözleşmesi belirler. Bu sözleşme, tüm yazılımlar için geçerli olan ve yazılım yükleme aşamasında kabul ettiğiniz bir metindir. Bu sözleşmeyi okuduktan sonra kabul etmemeniz durumunda, yazılım yükleme işlemini devam ettirmeyecektir.
Telif hakkına sahip tüm yazılımlar için geçerli olan bu sözleşmede yazdığı gibi, yazılımı sadece ve sadece yaşadığınız ülkede bulunan Corel ofisinden ve/veya Corel Distribütörü veya Yetkili Satıcısından doğrudan veya online olarak satın alabilir veya indirebilirsiniz.
+++
You may only purchase and/or download the Software from Corel's or its authorized reseller's store, eStore, or website that is located in the country where You currently live.
+++
Aksi durumlarda bedelini ödeyip almış olsanız bile lisansınız geçerli sayılmayacaktır.

Bu durumda sorun yaşamanız muhtemel. İleride sıkıntı yaşamamak için bence firmanın Türkiye distribütörü ile irtibata geçmenizi tavsiye ediyorum, tabi bu durum sizin tasarrufunuzda. Neticede ücretini ödeyip yasal bir kopya sahibi olmuşsunuz.

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
X6 da workspace uzantısı *.xsl
ama X7 de aynı uzantı *cdws.
birbirini görmemesi gayet normal :)