Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda yardımızı bekliyorum windows vista starter kullanıyorum corel 12 her defa yüklememde bu hatayla karşılaşıyorum (Product installation unsuccessful please reinstall) yardım ederseniz sevirim hayırlı akşamlr
coreli kaldır dene istersen eğer olmuyorsa internetten arat kaldırılamayan programları kaldırmak için program diye onlarla dene belki olur mesela - windows install clean up - var onunla dene belki olur olmadı tek çare format at xp yükle bazen vista sıkıntı sorun çıkarabiliyor windows install clean up kaldırılamayan programları kaldırmak için kullanılan bi program bazen ekle kaldırdan kaldıramıyosun hata veriyor onun için kullanılıyor ama dikkatli kullan baska şeyleride silebilirsin bi de benim ki sadece fikir çözüm olmayada bilir
saol kardeş yardımın için yüklemeyi hallettik ama bazı del dosyalırını yüklerken yok saydık şimdi onun prolemi var resimi corel için atıyorum atılan resmi göstermiyor.
(rollover.swf. FUIIntl.dll dosyaları lazım) internetten aradım bulamadım yardım edersen sevinirim