Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel yükleme hata

wisayz

🌱Yeni Üye🌱
iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda yardımızı bekliyorum windows vista starter kullanıyorum corel 12 her defa yüklememde bu hatayla karşılaşıyorum (Product installation unsuccessful please reinstall) yardım ederseniz sevirim hayırlı akşamlr

Benzer konular

gazin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
coreli kaldır dene istersen eğer olmuyorsa internetten arat kaldırılamayan programları kaldırmak için program diye onlarla dene belki olur mesela - windows install clean up - var onunla dene belki olur olmadı tek çare format at xp yükle bazen vista sıkıntı sorun çıkarabiliyor windows install clean up kaldırılamayan programları kaldırmak için kullanılan bi program bazen ekle kaldırdan kaldıramıyosun hata veriyor onun için kullanılıyor ama dikkatli kullan baska şeyleride silebilirsin bi de benim ki sadece fikir çözüm olmayada bilir

wisayz

🌱Yeni Üye🌱
saol kardeş yardımın için yüklemeyi hallettik ama bazı del dosyalırını yüklerken yok saydık şimdi onun prolemi var resimi corel için atıyorum atılan resmi göstermiyor.

(rollover.swf. FUIIntl.dll dosyaları lazım) internetten aradım bulamadım yardım edersen sevinirim

halfmoon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var :( coreli pcden kaldıramıyorum tekrar yüklüyo kendini ne yapmam gerekiyo acil yardım edin lütfennn :'(

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
CorelDraw 12 vistaya uyumlu değildir. kurulum yaparken hata alıyosan

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende Corel v12 yüklü rollover.swf dosyası bende de yok ama faydası olursa diye FUIIntl.dll dosyayını bu adrese ekledim ...

halfmoon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır ben hala coreli bilgisayarımdan kaldıramadım aynen duruyo verdiğin link bi işime yaramadı