Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde Ai Formatı Açmak

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eps olarak kaydet ve sonra coreli aç import de ve uzantı olarak eps yi seç aç ....program hatalıysa denetim masasından/program ekle kaldırdan coreli bulup sağ tıklayıp repair(onar) yaparsan düzelir herhalde ...kolay gelsin

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Ai dosyasını önce Adobe Illustrator'de açıp save as den Illustator 8[burası önemli] olarak kaydedin.Sonra Yeni gelen AI dosyasını Corel'e atin program acilicaktir.Aslında Aı dosyalarını corel açar fakat sıkıştırılmış AI dosyalarını corel maalesef açmiyor.

diddyma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar
benimde corelde sorunum var
photohopta hazırlamış bi dosyayı corelde açamıyorum.benim amacım corelde açıp üzerinde istediğim gibi oynamak.yani psd deki layerların corelde de tek tek olması ve renklerinin değişebilmesi..bulamıyorum arkadaşlar bi yardım edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz lüfffeeennnn:))

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
merhaba arkadaşlar
photohopta hazırlamış bi dosyayı corelde açamıyorum.benim amacım corelde açıp üzerinde istediğim gibi oynamak.yani psd deki layerların corelde de tek tek olması ve renklerinin değişebilmesi..bulamıyorum arkadaşlar bi yardım edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz lüfffeeennnn:))

öle bişey mümkün değil dostum. photoshop pixel tabanlı yani resim, corel ise vektörel. yani Ps resimi vektörele ceviremiyor

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşlar

Neden bunu ille de Corel ile yapmak istiyorsunuz?

Photoshop'ta daha iyisini yapabilirsiniz..

alpagon

🌱Yeni Üye🌱
slm ai dosyalarını önce illustrator de açın save as illustrator 3 yapın bi sorun olmaz. eğer yinede corel hata veriyorsa corelin ayarlarında bozulma olmuş olabilir silip tekrar yükleyiniz.

azazil01

🌱Yeni Üye🌱
sendeki corel sürümü biraz farkli ögrenci versiyonu olabilirmi ? full versiyon olursa bir sorun olmaz x3 ve sonrasi sorun teskil etmiyor

antique

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Yurttaşlarım, lütfen bulduğunuz ya da bildiğiniz kesin çözümleri yazınız.

*.eps ya da *.ai dosyasını illustratorde açıp

illustrator 8 formatında ai olarak kaydederseniz; corel - freehand gibi programlara sorunsuz açabilirsiniz. Kolay geleeeeeee..

bu tüyo çok işime yaradı, açamadığım AI uzantılı dosya hemen açıldı.. çok tşkler

hll12

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eveet benm bir sorunum var :) bi broşür tasarımı var ama ai formatında coree importladğımda resimleri görünmüyor nasıl olucak :) ?

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
eveet benm bir sorunum var :) bi broşür tasarımı var ama ai formatında coree importladğımda resimleri görünmüyor nasıl olucak :) ?

biraz dikkatli yazılanları keşke okusaydınız 4 mesaj önce anlatılmış
(alıntı) Ai dosyasını önce Adobe Illustrator'de açıp save as den Illustator 8[burası önemli] olarak kaydedin.Sonra Yeni gelen AI dosyasını Corel'e atin program acilicaktir.Aslında Aı dosyalarını corel açar fakat sıkıştırılmış AI dosyalarını corel maalesef açmiyor. (alıntı)

ChavuS

🌱Yeni Üye🌱
Tek yapman gereken.Kayderken ai seçeneğinden sonrak karşına gelen seçenek.O kısımda İllustrator 8 olarak kaydedersen Corelde gayet düzgün olarak açabilirsin...İyi çalışmalar ( :

golliath

🌱Yeni Üye🌱
herkes bi şeyler yazmış.. gümüşeller ve dorukhan arkadaşlar bir tek doğru çözümleri getirmişler; illistrator'de ai dosyaları en düşük versiyonda kaydetmeniz gerekiyor corel'de açabilmek için...

pinargursen

🌱Yeni Üye🌱
yeni konun aç butonunu bulamadım,

konuyla ilgili olarak bir sorunum var.
corelde yaptığım çizim ai olarak export yapıyorum.ai de dosyayı açtığım zaman boyama yapamıyorum.kova çalışmıyor.

corelde yapılan çizimleri ai de nasıl boyayabilirim.

grafiker17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
.ai uzantılı bir dosyayı illustrator'da açıp pdf'de yaptım olmadı. corel'de import yaptım olmadı. her türlü yolu denedim olmadı olmadı. Corel 12 kullanıyorum lütfen bunun bir yolu olmalı yardımcı olun

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
ai formatlarını hiç bir şekilde açmıyor, ne importla, ne openla, ne de sürükleyerek. ai'yi pdf yapıp sürüklüyorum o bile çok zor açılıyor. ya benim corelde sorun var (X3 kullanıyorum) ya da bilgisayarımda sanırım. anlayamadım gitti. yine de fikirleriniz için teşekkürler.

bilgisayarında da corelde sorun yok ai dosyalarında corel acarken format değişikliği yüzünden hem pixsel hemde vektörlerden oluşan dosyalar oldugu için ai ler corel bu dosyaları cok büyük olarak algılıyor ve kasıyor ama bu sorun x5 te çözülmüş bütün ai leri ve eps rahatlık acıyor ama burda şöle bir sorun var kaliteyi ve bazende şekilleri bozarak acıyor işte ozaman yine ilisratöre ihtiyac var

zazafati

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşler birlikte açarsanız hiç bi sorun olmuyor