Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde brush kullanama yolu var mı ?

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar corelde brush kullanama yolu var mı ? photoşhopta daha yeniyim tam olarak hakim olamıyorum ve istediklerimi yapamuyorum bu brusları corelde kullanma şansım var mı var sa nasıl anlatıcak bir arkadaş var mı ?

Benzer konular

seda0081

🌱Yeni Üye🌱
mrb ben photoshoptan brushları boş bi layer a psd formatıyla kaydedip corelden çağırabildim ve corelde grubunu bozup kullanabiliyorum.tabi bende yeniyim bu alanda belki başka bi yöntemide vardır.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
corelde hazırladığın bir şekli fırça olarak atamak için artistic media tool'u seçip, brush sekmesini tıklayıp save artistic media stroke (Kaydetme tuşu) basıp Corel'in varsayılan fırçaları arasına kaydedebilirsin... Photoshop'taki fırçaları corelde kullanabilmen için öncelikle fırçayı vektörize etmen gerekiyor. Bunun için Vektörel programların trace özelliklerini veya raster görüntüyü vektöre çeviren programları kullanabilirsin. (vektoreye vs.)

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb ben photoshoptan brushları boş bi layer a psd formatıyla kaydedip corelden çağırabildim ve corelde grubunu bozup kullanabiliyorum.tabi bende yeniyim bu alanda belki başka bi yöntemide vardır.

nasıl yaptığını anlamadım corel den çağırdığımda resim gibi bir bütün olarak görüyor işi grubu nasıl çözüyorsun daha net söylermisin seda

mzorlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshopdan çağırdığın efekti komple tarayıp hepsinde nokta olusunca (arrange ) ungroup tıkla sonra boş biyere tıkla komle secmiş olduğun efekti noktaları kaybolacak