Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de Daire İçindeki Objeyi Ortalama

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi, yuvarlağın içindeki rakamı simetrik olarak ortalamak istiyorum, bunu gözkararı ve manuel olarak yapmışım, Corel'de otomatik olarak yapılabilir mi?, teşekkür eder, herkese kolay gelsin.

adszvkj.png

Benzer konular

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en dıştaki daireye göre ortalayacaksan ilk önce sayıyı seç sonra shifte basılı tut ve daireyi seç, iki seçili olduğunda sırası ile e ve c ye bas. böylece ilk seçtiğin nesneyi ikinci seçtiğin nesneye göre simetrik olarak olarak yani enden ve boydan ortalayacaktır.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Allah razı olsun, gerçekten süper oldu, kullanışlı ve pratik bir yöntem, çook teşekkür ediyorum, müsaadeniz varsa bir sorum daha olacak : Biçim verdiğimiz bir objeye(en-boy, ortalama gibi), diğer objelere(aynı objeler ama, ölçüler farklı)biçimi verebilir miyiz?, teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

Not : Excel'de bulunan Biçim Boyacısı gibi

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Allah razı olsun, gerçekten süper oldu, kullanışlı ve pratik bir yöntem, çook teşekkür ediyorum, müsaadeniz varsa bir sorum daha olacak : Biçim verdiğimiz bir objeye(en-boy, ortalama gibi), diğer objelere(aynı objeler ama, ölçüler farklı)biçimi verebilir miyiz?, teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

Not : Excel'de bulunan Biçim Boyacısı gibi

Rica ederim.
Diğer soruna cevap vermek isterdim ama anlamadım hiçbirşey. Lütfen daha açıklayıcı olursan hatta resim ile anlatırsan daha iyi olur.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Günaydın, solda bulunan görselin biçim özelliklerini tek seferde sağdaki görsellere uygulamak istiyorum, bu Corel'de mümkün müdür?
teşekkür eder, saygılarımı sunuyorum.

yenibite351lemresmi.png

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bildiğim kadarı ile makrolarla çözersin, Yani Makro yazarsın run dersin, coreli öğrendiğini varsayarsak şuan için yapamazsın

designerMUSTI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
mygrafikcreativeart.blogspot.com
Soldaki görseli sağ tıklayarak bırakmadan sağdakinin üzerine bırak ve gelen menüden "Copy All Properties" secenegiyle solda yapılan işlemleri aynen sağdakine uygulamış olursun.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, sayenizde kendimi geliştiriyorum, çok sağolun.

antique

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böyle faydalı bilgiler için teşekkürler..

Prohibitive

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Soldaki görseli sağ tıklayarak bırakmadan sağdakinin üzerine bırak ve gelen menüden "Copy All Properties" secenegiyle solda yapılan işlemleri aynen sağdakine uygulamış olursun.

Yalnız o zaman bütün effectleri kopyalamaz. Mesala objeye gölge verdi drop shadow ile bunu nasıl kopyalacak?
Lütfen eksik bilgi vermeyelim.

Crab38

🌱Yeni Üye🌱
yaptığın işlemin aynısını diğer sayfada uygulamak için ctrl+R tuşunu kullanman yeterli olacaktır.