Neler yeni

corelde dosya kurtarma...

esoydan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi günü yapmış olduğum bir çalışmayı corel x4 formatında sakladım. cdr formatlı yaklaşık boyut 600mb yer tuttu. sakladığım dosyayı bu sabah açmak istediğimde corel draw açıldı fakat boş bir sayfa ile.. cdr formatlı dosyanın bulunduğu klasörde ayrıca birde @@@CDRW.TMP adlı bir dosya mevcut. Buda otomatik olarak çıkmış, sanırım kurtarma dosyası. Fakat ben nasıl kurtaracağımı bilmiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.. cdr uzantılı olan orjinal dosyanın boyutu 543mb, tmp uzantılı dosya boyutu 554mb. saygılar...

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Çift tıklayarak açman yeterli. temp olan cdr. yi belki işinin tamamnı değil ama son haline yakın bir halini kurtarırsın.. Dosya açıldıktan sonra farklı kaydet diyip herhangi bi yere kaydede bilirsin.

duygucan1994

🌱Yeni Üye🌱
Bende aynı şeyi yaptım fakat halaa açılmıyor...benim dosya da cdr

metejann

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açarken Eror veriyorsa başka bilgisayarda deneyin sorun devam ediyorsa geçmiş olsun

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
@@@CDRW.TMP dosya adını ismini degiştirip çalışma adını verip örnek = abc.cdr olarak değiştirip dosyayı açmaya çalışın yada aynı klasörde varsa
Backup_of_dosyaismi.cdr dosyasını açıp bir kısmını kurtarabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi günü yapmış olduğum bir çalışmayı corel x4 formatında sakladım. cdr formatlı yaklaşık boyut 600mb yer tuttu. sakladığım dosyayı bu sabah açmak istediğimde corel draw açıldı fakat boş bir sayfa ile.. cdr formatlı dosyanın bulunduğu klasörde ayrıca birde @@@CDRW.TMP adlı bir dosya mevcut. Buda otomatik olarak çıkmış, sanırım kurtarma dosyası. Fakat ben nasıl kurtaracağımı bilmiyorum, yardımlarınızı rica ediyorum.. cdr uzantılı olan orjinal dosyanın boyutu 543mb, tmp uzantılı dosya boyutu 554mb. saygılar...