Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde Gazete Yaptım :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
hergün 16 sayfa yapıyorum :D:D:D (cumartesi hariç )

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ozaman gazete yapımı ile bikaç konuda sen açda bizde birşeyler öğrenelim he nede yaparsın nasıl yaparsın?

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
burda o kadar ustadlar varken bana birseyler anlatmak düsmez kanısındayım..... istersen özelden görüselim QuarkXPress mevcutsa sende bi kaç sayfa atabilirim :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz polemik yaratarak forum ortamında tartışma yaratmayınız. Çalışmalarda kişliler yerine işleri yorumlayınız.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Şakasına yazmıstım zaten GRAFXX'den böyle birsey çıkar diye çünkü kendisi baya bi esprili kisilik olduğu için gazetedeki yazılarda oldukca hostu ona istinaden tam senlik bir gazete olmus sanada bu giderdi anlamında yazmıstım sanırım yanlıs anlasıldım :S
nese GRAFXX devamını bekleriz :D

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şakasına yazmıstım zaten GRAFXX'den böyle birsey çıkar diye çünkü kendisi baya bi esprili kisilik olduğu için gazetedeki yazılarda oldukca hostu ona istinaden tam senlik bir gazete olmus sanada bu giderdi anlamında yazmıstım sanırım yanlıs anlasıldım :S
nese GRAFXX devamını bekleriz :D

ben seni anladım kardeşim ama herkez yanlış anladı heralde ona istinaden volkan tekinden sonra cevap yazmadım biz senle iyi anlaşıyoruz sende biliyosun :D

ermanart

🌱Yeni Üye🌱
Şu polis memuru şehit oldu haberi hiç komik değil kardeş. Böyle şeylerle eğlenilmez

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şu polis memuru şehit oldu haberi hiç komik değil kardeş. Böyle şeylerle eğlenilmez

bence haklısın kardeş bunun için herkezden özür diliyorum biraz fazla abartmışım uyardığın içinde teşekkür ederim
(Bütün şehitlerimizin Ruhları Şad olsun Allah Mekanlarını Cennet eylesin)

MELONKO

🌱Yeni Üye🌱
grafxx, eline sağlık güzel olmuş. Elbette yanlış uygulamalar var.
Ben daha önce Corel de günlük gazete yapıyordum ama şimdi qark tayım. Corel çok güzel fakat qark çok pratik. Qark tan bana yaptığınız çalışmalardan örnek atarmısınız. Memnun olurum. Çünkü farklı tasarımlara ihtiyacım var. Teşekkür...

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
grafxx, eline sağlık güzel olmuş. Elbette yanlış uygulamalar var.
Ben daha önce Corel de günlük gazete yapıyordum ama şimdi qark tayım. Corel çok güzel fakat qark çok pratik. Qark tan bana yaptığınız çalışmalardan örnek atarmısınız. Memnun olurum. Çünkü farklı tasarımlara ihtiyacım var. Teşekkür...

öncelikle şunu belirteyim ben bu gazeteyi hobi olarak yaptım yani benim için içeriği önemliydi biraz espri olsun diye maksat içeriğine bi kılıf bulmak onun içinde gazete kullandım :D gerçek anlamda hiç yapmadım yani daha önce bi gazete ama ilerde ne olur orasını bilemem

semerkand_lı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel hoş bir güldürü çalışması olmuş
emeğe saygı çalışmalarının devamını bekliyoruz kolay gelsin.

KenShi

🌱Yeni Üye🌱
cok hoş ama QuarkXpress bu iş için daha iyi :)

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla ne deyim emeğine sağlık, ama birincisi manşet küçük hafrlerle yazılır "günlük gazeteleri incele" yapmaya çalış kafandan model çıkarmadan önce
Hangi seviyede olduğunu sen daha iyi anlarsın
Sağlıcakla...

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
onlara hiç dikkat etmemiştim kardeş teşekkürler uyardığın için birdaha gazete okurkene herşeyi inceliycem :D

bolgwadze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum o senin dediğin Gazeteyi biz 8 yıldır hergün ve günde 12 sayfa yapıyoruz Corel Draw'da. İlk olarak Corel 5ile başlamıştık gazete yapmaya Şimdi Corel 12'de yapıyoruz. ilk zamanlar çılgınlık demişlerdi ama şimdi herkes gıpta ediyor... Selamlar ;)