Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde iphone çizim denemem

cemokan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Henüz corel draw'ı öğrenme aşamasındayım. Siteyi sıklıkla takip ediyor ve derslere elimden geldiğince çok çalışıyorum. İlk defa sitenin verdiği derslerin dışında bir çizim yaptım ve sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :)

https://postimage.org/image/6zsuovazh/

Son düzenleme:

Benzer konular

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma.

Fontlardaki en ve boy oranlarını eşit tutarsan ve üstteki durum çubuğu(status bar)daki fontlar ile ikon fontlarına aynı oranları verirsen daha ağır bir görüntü sağlayabilir.
Görüyorum ki herşeyi-wlan simgesine kadar- kendin çizmişsin büyük iş tebrikler.
Son olarakta alttaki butondaki iç eğimin daha güçlü olması gerekiyor gibi.

Sonuç olarak emek harcamışsın. Eline sağlık Kolay gelsin. . .

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kazım karabekirde ki nerdeyse her matbaaya girmiş çıkmış biri olarak, oradaki matbaacıları ve tasarımcıları bilen biri olarak helal olsun diyeceğim.

Bu kadar kazmanın içerisinde, demek ki becerikli birileride var ... Beni utandırdın :)

Çalışmana gelince, corelde böyle işler çok zordur. Zira çok sık tercih edilen bir ürünün sunumu için genelde photoshop kullanılıyor.

Vektörel anlamda, baya emek harcadığın belli. Şahsen ben çok beğendim, zira corel'de iphone çiz deseler elimi bile sürmem ...

sadece ufak bir tavsiye, sol taraftaki menüleri biraz daha sık kullanman gerek. Efektler üzerine yoğunlaşırsan, ileride yapacağın böyle işlerde gerçekçiliği yakalaman fazla uzun sürmeyeceği gibi mükemmel işler çıkarman an meselesi.

tebrik ediyor, hayırlı işler diliyorum.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Harika bir çalışma olmuş ...