Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde lake

berna_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ARKADAŞLAR ACİL OLARAK CORELDE LAKE LI BİR ÇALIŞMA NASIL YAPILIR TARİFE İHTİYACIM VAR :sweating:

Benzer konular

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer bir mobilya cilası olan lakeden bahsediyorsanız, bunun için sizin ve işi sunacağınız müşterinin zihnindeki lake tanımını bilmemiz gerekir.

Ayrıca çok iyi ilustrasyon bilgisine sahip değilseniz Corel'de gerçekçi bir lake görünümü ortaya koyabileceğinizi de sanmıyorum. (kendimden biliyorum)

Belki bir fotoğraf ekleseniz size yardımcı olmamız daha kolay olur. Sadece lake deyince biraz havada kalmış mesele...

berna_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kartvizit üzerinde lake kullanmam lazım ne mobilya cilası yahu :D

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
kartvizit üzerinde lake kullanmam lazım ne mobilya cilası yahu :D

Bunun Corel'le ne ilgisi var??? bu bi baskı çeşididir.. Corelde sadece "LAK" (türkçe) gelecek yerleri ayrıca çizip herhangi bir pantone rengi verebilir ve bu rengin lak anlamına geldiğini belirtirsiniz.

otuz9

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
otuz9.blogspot.com
LAK diyorsan eğer; çalışmanı hazırladıktan sonra aynı çalışma alanından yana bir kopya al ve sadece lak uygulanmasını istediğin yerleri siyah yap. yani yanyana iki kartvizit alanı olacak, biri çalışmanın normal hali diğeri ise sadece lak uygulanacak yeri olacak..

bu kadar anlattım ama umarım LAKE dediğin LAK'tır.. :D

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Gofraj, Varak, Şekilli Kesim Bıçağı gibi Kısmi UV Lak baskısı için de en doğru yöntem katmanları kullanmaktır. Yazılımdan bağımsız bir teknik olduğu için tüm yazılımlarda aynı mantıkta çalışabilirsiniz. CorelDRAW X4 sürümünde katman özellikleri çok daha gelişmiştir. UV Lak uygulanacak bölgeler ayrı bir katmanda vektörel olarak çizilir.

mySercan

🌱Yeni Üye🌱
Lak kartvizitde kısmi laktır..
bilgisayarada göremessiniz...