Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de matematiksel yazılım

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gayet yaralı bir bilgi paylaşım için teşekkürler.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tüm yorumları okumadım ama bu o satıra yazmamızı sağlamıyor. Sadece ilgili ifadeyi yazmamızı sağlıyor. Ben daha sonra boşluk bırakarak yerine koyuyorum ifadeyi. Bu arkadaşın dediği şey değil bence. Bu konua bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

bilgidesign

🌱Yeni Üye🌱
bilgilendirme için teşekkürler, işime yaradı. ama yine de bazı dezavantajları var. mesela aynı ifadeyi kopyala yapıştır yapıp editledikten sonra boyut değişiyor.... :(

CopyPasteCharacter.com adresinden direk kopyala yapıştır yapabilirsiniz arkadaşlar, hepsi var ! :)

« » ‹ › ‘ ’ “ ” „ ‚ ❝ ❞ £ ¥ € $ ¢ ¬ ¶ @ § ® © ™ ° × π ± √ ‰ Ω ∞ ≈ ÷ ~ ≠ ¹ ² ³ ½ ¼ ¾ ‐ – — | ⁄ \ [ ] { } † ‡ … · • ● ⇧ ↩ ¡ ¿ ‽ ⁂ ∴ ∵ ◊ ※ ← → ↑ ↓ ☜ ☞ ☝ ☟ ✔ ★ ☆ ☼ ☂ ☺ ☹ ☃ ✉ ✿ ✄ ✈ ✌ ✎ ♠ ♦ ♣ ♥ ♪ ♫ ♯ ♀ ♂ α ß Á á À à Å å Ä ä Æ æ Ç ç É é È è Ê ê Í í Ì ì Î î Ñ ñ Ó ó Ò ò Ô ô Ö ö Ø ø Ú ú Ù ù Ü ü Ž ž buradan da bulabilirsiniz... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
bilgilendirme için teşekkürler.

bilgilendirme için teşekkürler, işime yaradı. ama yine de bazı dezavantajları var. mesela aynı ifadeyi kopyala yapıştır yapıp editledikten sonra boyut değişiyor.... :(

CopyPasteCharacter.com adresinden direk kopyala yapıştır yapabilirsiniz arkadaşlar, hepsi var ! :)

« » ‹ › ‘ ’ “ ” „ ‚ ❝ ❞ £ ¥ € $ ¢ ¬ ¶ @ § ® © ™ ° × π ± √ ‰ Ω ∞ ≈ ÷ ~ ≠ ¹ ² ³ ½ ¼ ¾ ‐ – — | ⁄ \ [ ] { } † ‡ … · • ● ⇧ ↩ ¡ ¿ ‽ ⁂ ∴ ∵ ◊ ※ ← → ↑ ↓ ☜ ☞ ☝ ☟ ✔ ★ ☆ ☼ ☂ ☺ ☹ ☃ ✉ ✿ ✄ ✈ ✌ ✎ ♠ ♦ ♣ ♥ ♪ ♫ ♯ ♀ ♂ α ß Á á À à Å å Ä ä Æ æ Ç ç É é È è Ê ê Í í Ì ì Î î Ñ ñ Ó ó Ò ò Ô ô Ö ö Ø ø Ú ú Ù ù Ü ü Ž ž buradan da bulabilirsiniz... :)

Flood yapıyorsunuz, forum kurallarını okudunuz mu :)