Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel'de nesnenin etrafına kopyalama nasıl oluyor?

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kolay gelsin arkadaşlar forumda baktım ama bulamadım. acaba corel'de nesnenin etrafına kopyalama nasıl oluyor?
örneğin elimde bi şekil var ve bu şekli dairenin etrafına kopyalayarak çoğaltmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

asikum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım bende corel kullanıyom ama sorunu anladıgım kadarıyla ve bilgim dahilinde söylüyeyim kopyalama işlemini ctrl-d ile ve aynı zamanda num lock bölümündeki + tuşuyla yaparsın ayarlaması da sana kalmış umarun senin istedigin budur

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
kopyalama

Kolay gelsin arkadaşlar forumda baktım ama bulamadım. acaba corel'de nesnenin etrafına kopyalama nasıl oluyor?
örneğin elimde bi şekil var ve bu şekli dairenin etrafına kopyalayarak çoğaltmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler...

Bunu iki şekilde yapabilirsiniz. Birincisi kopyalayacağınız şekli kaç adet kopyalayacaksanız blend'le çoğaltır, new path'le daireyi gösterir ve apply tuşuna basarsınız. İkinci yol olarak ta çoğaltmak istediğiniz şekli dairenin bir kenarına koyar, merkezi dairenin merkezi yapar ve şekle açı vererek (transformation / rotation) apply to duplicate) yaparak dairenin etrafında çoğaltabilirsiniz.

İyi çalışmalar...