Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde object to path varmı?

beykozlu

🌱Yeni Üye🌱
YARDIM!! corelde bir objeyi bir daireye sarmak istiyorum nasıl yapabılırım ekte resmi var bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. yazıyı objeye sarmak (text to paht)
objeyi objeye sarmak??

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'de bu şekilde bir özellik yok ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Dolaylı var olduğunu biliyorum ama örnek bir resim olmadığı için genel olarak anlatması çok uzun sürer, direk bir komnut olmadığı için yok iye ifade ettim ...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
YARDIM!! corelde bir objeyi bir daireye sarmak istiyorum nasıl yapabılırım ekte resmi var bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. yazıyı objeye sarmak (text to paht)
objeyi objeye sarmak??

resim gözükmüyor, ayrıca objeyi objeye sarmakta ne ? onuda tam anlamadım

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğer basit bir çizimse yani çok karışık ve yoğun olmayan çoklu çizimse gruplayarak ikisi arasında blend geçişi yap. path olarak kullanacağın şeklide çiz. Yanlız burda bazı dikkat edilmesi gereken oktalar var. path olarak kullanamn gereken çizgi tek parça ise sorun yok çok parça ise birbirlerinirl + l ile kaynaştır. Ancak burda noktaların istediğin yere gelmeme olasılığı var. en doğrusau tek tek yapmaktır. tek bir çziimse şu şekilde devam et. blend yapmış olduğun nesneyi seçerek property barda new path diye bir seçenek var. ona tıkla. bir ok çıkacak. çizmiş olduğun path a bu noktaı değdirince işin bir kısmı biter. Yine seçili tutarak new path in 2-3 sıra solundaki more blend option a tıklayarak çizimdeki yerleştirmeyi ayarlarsın yine 2-3 buton yanında standart olarak 20 yazan yerdeki rakamları değiştirerek yola yerleşecek çizimin sayısını girmiş olursun.

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ancak dediğim vektörler içindir. Bitmap için böyle bir özellik yoktur.