Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde pdf

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
arkadaslar corel calisilmis bir cizimi nasil pdf olarak yededebilirim..80x200 bi cikti alcam...ama kaydedemiyorum...bu konuda arama yaptim fakat bulamadim...yardimlariniz icin simdiden tskler

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar corel calisilmis bir cizimi nasil pdf olarak yededebilirim..80x200 bi cikti alcam...ama kaydedemiyorum...bu konuda arama yaptim fakat bulamadim...yardimlariniz icin simdiden tskler

bu konu daha önce de çok kez anlatılmış bu nedenle ayrı bir konu olarak bahsetmeyeceğim buradaki https://www.grafikerler.net/corelden-pdf-yapmak-t37038.html#post344164 detaylı anlatımı takip ederseniz sorularınıza gerekli cevapları bulabilirsiniz.
şunuda belirtmek isterim;
Corel diğer vektör programlarına nazaran PDF oluşturma ve açma konusundan daha başarılıdır. Hiçbir renk kaybı olmadan, dilerseniz fontların tamamını konvertleyip, dilerseniz fontları konvertlemeden PDF belgesine gömebilirsiniz. Görüntüleri dilerseniz downsample yapabilir ya da yapmadan da maksimum JPEG sıkıştırma uygulayarak baskıya gidecek şekilde dosya boyutunu küçülterek PDF oluşturabilirsiniz. PDF oluşturma ile ilgili renk ayarlarında Native ‘yi seçip renk profillerini kapatırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız.
Çünkü ben yaşamıyorum.
faydalı olması dileğiyle.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Kaydedemiyorum derken PDF kaydetmeyi mi bilmiyorsunuz, yoksa PDF kaydederken sorunla mı karşılaşıyorsunuz?

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
corel de hazırlayıp kaydederken file\ publish to pdf seçeneği ile kaydedebilirsiniz ister vektor halde ister bitmapa çevirip kaydedebilirsiniz
umarım yardımcı olmuşumdur