Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde preview

GReeD

🌱Yeni Üye🌱
Slm arkadaşlar ben corel X4 kullanıyorum kaydettiğim çok desen var bazen ısımleri aklıma gelmedıgınden kaydettiğim dosyada corelın sımgesi görundugu ıcın aradıgımı bulmak ıcın hepsine bakmak zorunda kalıyorum, bulana kadar kucuk resım seklınde nasıl yapabılırım bu kaydettıklerımı şimdiden tşklr AciL cevap lütfen:( ...

Benzer konular

TereddüT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Windows kullanıcısı klasörde iken Görünümlerden - Küçük Resimler - i seçer ise Corel dosyalarını aynı jpg resimleri gördüğü gibi küçük iconlar halinde görebilir. Ancak dikkat etmeniz gereken şey coreldeki ilk çalışma sayfanızda görmek istediğiniz çalışmanın olmasıdır. Eğer çalışma sayfasının ilkinde örneğin boş bir sayfa var ise windows önizlemesinde cdr dosyasını siz de boş olarak görürsünüz...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayır bahsettiği başka bir şey. Sizin dediğiniz şey tüm jpeg resimler için geçerli. Corelin ayarlarında bir problem oluşmuş belli ki. Özelliklere bakıyorum ama bulamıyorum. Corel açılırken f8 yapmayı deneseniz. (En kestirme yol.:) )

GReeD

🌱Yeni Üye🌱
Olmuyor wallaha benım demek ıstedıgım su 20 desen var calıstıgım aynı bır klasörde bunları açmadan ıcınde hangı resım var bulamıyorum cunku hepsınde coreldraw'ın sımgesi var eskıden resım görunurdu şimdi görunmuyor Neyse cok sğln...

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Olmuyor wallaha benım demek ıstedıgım su 20 desen var calıstıgım aynı bır klasörde bunları açmadan ıcınde hangı resım var bulamıyorum cunku hepsınde coreldraw'ın sımgesi var eskıden resım görunurdu şimdi görunmuyor Neyse cok sğln...

Open diyalog penceresinde dosyayı açmadan sağ tarafta preview bölümü var. Orasını etkin hale getirirseniz mevcut dosyanın içeriğini thums olarak görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle dosyayı açmadan incelemeniz mümkün.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Open diyalog penceresinde dosyayı açmadan sağ tarafta preview bölümü var. Orasını etkin hale getirirseniz mevcut dosyanın içeriğini thums olarak görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle dosyayı açmadan incelemeniz mümkün.

"Open diyalog" penceresi nerede peki? Özelliklerden girdim bulamadım.

Dosya açarken dosya içeriğini gösteren "preview" mi dediğiniz?