Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde resim kesimi

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet doğru fakat illa power clip ile diye birşey yok bazen sorun çıkarır çünkü demek istediğim decupe ilede yapılabilir ama siz illa gömücem diyorsanız :)

grafishop gömek ve decupe arasındaki farkı anlatırmısın bana benim kafam karıştıda ?
sonuçta bir çizimin içine alınan her resim benim için decupe'dir yani benim 6 yıldır bildiğim bu :) yalnışmı biliyorum yoksa ?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
grafishop gömek ve decupe arasındaki farkı anlatırmısın bana benim kafam karıştıda ?
sonuçta bir çizimin içine alınan her resim benim için decupe'dir yani benim 6 yıldır bildiğim bu :) yalnışmı biliyorum yoksa ?

1.si yalnış değil yanlış :)
2.si onur karadağlı efendimiz anlatmış zaten aradaki farkı :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑

1.si yalnış değil yanlış :)
2.si onur karadağlı efendimiz anlatmış zaten aradaki farkı :)

Şöyle dahada yardımcı olayım bu linki tıklarsan https://www.grafikerler.net/corelde-resim-kesimi-t45249p2.html#post412951 aradaki farkı okumuş olursun :)

Bu arada haşa.. efendimiz ne demek yahu? :surprised: "Onur" kafidir.. :tongueout:

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir soru..
ben daireyi çizdim resime INTERSECT butonu etkin olmuyor anlayamadım konuyu :(
burda tbağın kenarlarındaki fazlalığı kesmeyecekmiyiz bu şekilde olmadı yada yapamadım