Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır corel 12 okadar çalıştım sonra velut yazdım ve gümm corel kapandı sonra corel 11 de aynısını denedim gene kapandı sonra arkadaşın pc sinde denedim oda kapandı
corel 12 de deneyin bro velut yazık mause işaretine tıkladıgın an kapanıyo hiç kasma kaydetcekmisin die bi sık falan gelmeden direk zınkk die kapanıyoo
işin özü: chek butonlar açık olduğunda COREL kendi kitaplığında kayıtlı olmayan kelimelerde düzeltme YAPAMAYACAĞI için programcıların diliyle (interrupt) yani kesme isteği üretip programı anında kapatıyor
Bunu yarın bende deneyeceğim. Bu hata gerçekten canımı sıkıyordu. Java yazmayı ver diyorsunuz belkide. Ben anlamam. Madem program sürüldü piyasaya hatalarını da düzeltsinler!
işin özü: chek butonlar açık olduğunda COREL kendi kitaplığında kayıtlı olmayan kelimelerde düzeltme YAPAMAYACAĞI için programcıların diliyle (interrupt) yani kesme isteği üretip programı anında kapatıyor
Sağol dostum ama denedim ama gene olmadı velut yazdıgım an gene kapatıyor kendini.. Tüm sekmeleri kapatıp ok dedim sonra metin girdim VELUT olarak gene kapattı aydınlatırsan gene sevinicem..
program : corel 12 font : avantgarde yazılan kelime : vezirhan (vezirhan yazıldıktan sonra boşluk verilince corel hiç bir uyarı vermeden anında kapanıyor) sunduğunuz çözüm işe yaramadı başka yolu var mı bunun
Konu açılalı çok olmuş ama bilgi bilgidir. arkadaşlar.. Başıma gelmediği için bulamamıştım sebini.. diğer arkadaşlarında yorumu ile sorunu çözecek bi yöntem bulduk.. Kopuk Hasan'ında yardımını atlamayalım...
Sorun sadece Quick Correctlerin kapatılması ile çözülmiyor... aşağıdaki ayarı yaparsanız düzelecektir.. En azından biri düzeldi...
Sebebe gelirsekte.. Corel - Xp ve Turkce Font ların karışımı bi sorun türkçe yazıdığınız yazıları corel kelime olarak doğrulamaya çalışıyor beceremediğinde ise hata veriyor bunun sebebide XP nin kurulum dili ve çeşidi..