Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde velut yazamıyorum

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
bende vezirhan yazınca program kapaniyor.tarif ettiğiniz ayarları uyguladım ama yinede bir işe yaramıyor.

program : corel 12
font : avantgarde
yazılan kelime : vezirhan
(vezirhan yazıldıktan sonra boşluk verilince corel hiç bir uyarı vermeden anında kapanıyor)
sunduğunuz çözüm işe yaramadı
başka yolu var mı bunun demiştim
arananadam sayesinde şuan bir sıkıntı yaşamıyorum ;)

ramses_xa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel x4 de jaune de yazamıyoruz aynı şekilde

ramses_xa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@graphicturk teşekkürler, ilk sayfadan okuyup yapmıştım, sadece bilgilendirmek amacı ile yazdım :)

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
x3 kullanıyorum yüzlerce saçma kelime yazdım ama hala kapanmadı :)

bravo
arkadaşım farkındamısınız bu bir yardım topiği
sorunu olan yazıyor insanlarda çözüm önerileri getiriyor
siz ne yapıyorsunuz?
sorununuz yok ta sorun mu arıyorsunuz
"benim ki kapanmıyor" diye mi hayıflanıyorsunuz?
yoksa kapanmaması ile gurur mu duyuyorsunuz?
anladınız umarım beni
az önce ki fotoğraf topiği dahil bir daha içerikle alakasız yada komiklik olsun diye mesaj yazmayın uyarmadan uzaklaştırılırsınız.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilginç ilk defa böyle birşeyle karşılaştım demekki lanetli program kullanıyormuşuz bilgi için teşekkürler.. bu arada denedim ve benimde corel kapandı :)

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu bilgi için teşekkür ederim.Merak ettim bende denedim,sorun ortadan kalktı.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
ayrıca cdr x4 service pack leri yükle problemin düzelecektir programın yasal olması gerekirmi bilmiyorum ama yasal program her zaman iyidir
Malesef servis paketlerle de X4 te düzelmiyor. X4 için tek çözüm spellcheck'e küçük müdahaleyi yapmaktır. Sorun çok eski versiyonlardan beri geliyor. Sorunun bugüne kadar giderilememiş olmasının sebebi de Türk kullanıcıların Corel firmasına geribildirim yapmamış olmasından kaynaklanıyor.

X5'te de aynı sorun devam ediyor fakat X5 Servis Paket 1'i beklemenizi tavsiye ediyorum. X5 servis paket 1 yayınlanınca tüm detayları paylaşırım, şu anda NDA anlaşmasından dolayı detay veremiyorum.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
Malesef servis paketlerle de X4 te düzelmiyor. X4 için tek çözüm spellcheck'e küçük müdahaleyi yapmaktır. Sorun çok eski versiyonlardan beri geliyor. Sorunun bugüne kadar giderilememiş olmasının sebebi de Türk kullanıcıların Corel firmasına geribildirim yapmamış olmasından kaynaklanıyor.

X5'te de aynı sorun devam ediyor fakat X5 Servis Paket 1'i beklemenizi tavsiye ediyorum. X5 servis paket 1 yayınlanınca tüm detayları paylaşırım, şu anda NDA anlaşmasından dolayı detay veremiyorum.

x5 problem çıkarmadı daha ama bilmiyorum ayrıca x4 deyken servis pack leri yükledikten sonra bir problem çıkarmadı bende

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
x5 problem çıkarmadı daha ama bilmiyorum ayrıca x4 deyken servis pack leri yükledikten sonra bir problem çıkarmadı bende
X5'te malesef hata devam ediyor ama ilk yama ile düzeltilecek. X4 yamalarını yüklemişsinizdir fakat gerekli ayarları yapmışsınızdır. Yani Perform Spell Check ve Replace When Typing kapalıdır. Yoksa hata devam ediyor. İsterseniz deneyin. Tabi Türkçe dil desteğini yüklemediyseniz hata ile karşılaşmazsınız. Çünkü hata sadece Türkçe Spell kütüphanesinden kaynaklanıyor.