Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde vista sorunu?

cigdem.19

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar, ben daha önce hiç corel kullanmadım daha doğrusu hiç ihtiyacım olmadı. Ama öğrenmek istiyorum. Corel Draw 12 yi, Daha önce xp bir bilgisayara yüklemiştim, şimdi vista olan benim bilgisayarıma yükleyemiyorum. Cd crack li ve her bilgisayara oluyor xp olan. benim ne yapmam lazım onu yüklemem için. . . bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Benzer konular

grafiker1974

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim başıma da gelmişti aynı sorun. Windows vista işletim sistemi maalesef korsan CD'den program kurarken sorun çıkartıyor. Ben de Corel 14'ü kuramamıştım. Benim bildiğim 2 tane çözüm var. Birincisi işletim sistemini XP olarak değiştirmek. İkinicisi ise orjinal Corel CD'si edinmek. Bunlardan başka çözüm yolu var mı bilmiyorum...

alpsecen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel x3 kuruluyor. bende win 7 var orjinal ona bile kurdum

abaf

🌱Yeni Üye🌱
11 i vistada kullanıyorum

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Crackli olduğunu açık açık söylüyorsunuz, Sonrada yakınıyorsunuz... Bende buna şaşıyorum.. Ülke olarak haberimiz yok lisanssız program kullanmanın zararlarından ve cezalarından...

Neyse yinede cevap vereyim. Vista çıktıktan sonra Corel firması bir çok sürüm için Yama geliştirdi bunları kurmanız gerek.. tabi Orjinal programda işe yararda crackliyi bilemicem..

-->> Buyrun VİSTA YAMALARI için <<--

cigdem.19

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim bilgi verdğiniz için, lisanslı satın aldım ve kurdum bi sorun olmadı. .