Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde warp style

bluethink

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar corelde yazı icin illustrator deki gibi warp style varmı bulamıyorum ve aynı soruyu indesign içinde sorucam tesekürler..

Benzer konular

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle bir text bloke yaratalım.Sonra bir obje örneğin bir daire çizip text üzerine gelecek şekilde yerleştiriniz.Objeniz seçili iken özellikler çubuğunda wraph paragraf text sekmesi görünecektir.Bu sekmenin alt seçeneklerinden yerleşim konumunu kendiniz belirleyebilirsiniz.

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
işte bu da görseli...
warpfw1.jpg

bluethink

🌱Yeni Üye🌱
tesekür ederim aradıgım bu deil aslında illustrator da envelope warp diye hazırlanmıs style var (arch-wave-flag..) gibi corelde de varmı böyle bir secim yani ille de bir sekil cizip fit text to path mi yapmamız lazım ??

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Envelope özelliği corelde de var .Öncelikle bir text yazalım.Örneğin GRAFİKERLER.Sonra ctrl+7 ile envelope paletini açalım.Şimdi bir şekil;ben altıgen çizdim.Şimdi text imizi seçili hale getirip envelope paletinden damlalığı seçelim imlecimiz siyah bir ok şekline dönüşecek.Bu ok ile çizdiğimiz altıgeni tıklayalım.Textin etrafında tutmaçlar oluşacak şimdi envelope paletinden Apply butonuna tıklayalım.
89023815jk3.jpg

antique

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu bilgi çok yardımcı oldu.. teşekkürler

aay

🌱Yeni Üye🌱
harikasınız,sanırım sayenizde Corelden başka şeyleri de öğreniyoruz
...