Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde web sitesi tasarımı

graf2r

🌱Yeni Üye🌱
Bence bir web sitesi hazırlamak için, corel draw'da sadece arayüzleri, zeminleri ve nesneleri (menü, buton, kutucuk v.s.) hazırlamak, daha sonra photoshop'ta resimleri düzenlemek sonraki adımda ise bir web editleme programı ile bunları yerleştirmek. Tabi Flash animasyonlar için de ayrıca Flash bilgisi gerekiyor.

Son bir bilgi Corel Draw Premium X5'i çıakrdı ve bu paket içinde bir Web Tasarlama programını da ekledi. Bence heyecan verici. Yalnız Corel kendi sitesinde bile Try yani deneme sürümünü vermemiş. Güvenlik açısından galiba :) Bekleyelim bakalım...
Aşk ile...

a.n.t

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ,

Web kodlamacı aranıyor ( Asp , jaca sicrip ) programlara hakim kodlamacı aranıyor

Fatih ARSLAN

0533 301 30 18

fars1907@gmail.com

haralay

🌱Yeni Üye🌱
Biz malesef takdir etmeyi bilmeyiz... Profesyonel webtasarımcıyım dw ve fp kullanarak çok site yaptım. Sadece tasarım değil data boyutunu da yapıyorum. Çok güzel ve kullanışlı bulduğum için Corel e de el attım ve uzun zamandır da kullanıyorum. Şimdi arkadaşımızın çalışmasını "Gereksiz" bulan arkadaşlarıma soruyorum; renkler ve çizgiler dışında mantığı neden eleştiriyoruz? Bende pek çok kez Corel Draw ile site çalıştım ve müşterilerim dw dan çok daha iyi tepkiler aldım. Alıştıktan sonra CD ile aklınıza gelen her türlü çalışmayı yapabilirsiniz A'dan Z'ye kadar. Tebrikler dostum, emeğine sağlık.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında konuyu corelde neler yapılabilir haline getirmek istemem ama;
corelle 21 yıllık bir dostluğumuz var, bu süreç içinde bana ne kadar zenginliği ve geniş bir içeriği olduğu konusunda çok şey öğretti, animasyon hazırlamadan tutunda teknik çizim, fotoğraf işleme, text hazırlama editleme, flash animasyon vs. vs. liste bu şekilde uzayıp gider.
yeterli kaynak döküman ders ve video anlatımlar olmadığı için maalesef corel türkiyede sadece matbaa dizgide kullanılan bir programmış gibi belleklerinizde bir yer mi edindi? aslında yanlış !

corel draw için şöyle ütopik bir benzetme yapmak mümkün olur, şöyle bir düşünün hem denizaltında, hem denizüstünde, hem havada hemde karada giden bir araçtır. Evet abartmıyorum profesyonel kullanıcılar bunun doğruluk payını çok iyi bilirler, ve bu araç ne kadar fonksiyonel ne kadar mükemmel olursa olsun kullanıcı faktörü çok önemlidir. sizde arkadaşın dediği bahsettiği ortaya koyduğu çalışmalar gibi tasarımlar yapabilirsiniz corelde bunun için bilgi, birikim, tecrübe, ve en önemlisi program bilgisi gerekli...

Corel 'de sınır olmadığını 21 yıldır yaşıyorum, sizede tavsiye ediyorum......

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende corelde site yaptım googleye toramanmatbaa ve koneasansor bi inceleyin yorumlarınızı bekliyorum burada site adı vermek yasak olduğu için bu şekilde yazdım googlede toramanmatbaa bakabilirsiniz

Site adı vermek yasak ama "toramanmatbaa ve koneasansor" bu da güzelmiş. :D:D

empaty55

🌱Yeni Üye🌱
güzel emeğine sağlık,,,, bende corel vazgeçilmez sanıyordun super bişey ama su an unuttum....Varsa yoksa shop

06ASK

🌱Yeni Üye🌱
MERHABA ARKADAŞLAR BANA ACİLEN TURKİYE İL VE İLÇELERİNİ GÖSTERİR VE AYRICA UZERİNDE EKLEME İLAVE YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM İSTİYORUM YARDIMCI OLABILIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM tolgakonca@hotmail.com EMAİL ADRESINE YOLLARSANI MEMNU KALIRIM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER..

yekta96

🌱Yeni Üye🌱
daha ıyı yapabılırdın bıraz sert olmus sanki :)

selma7907

🌱Yeni Üye🌱
bence corelde daha güzel işler çıkar. arkadaşın tasarımını görmedim. link yok. bende corlede yapıyorum

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence corelde daha güzel işler çıkar. arkadaşın tasarımını görmedim. link yok. bende corlede yapıyorum

Konu açılış tarihi :27-05-2008
Konuda göremediğiniz görsel şudur:

m7dsv.jpg

sabahtufani

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde vep site yapmak ve yayınlamakla ilgili vidyo varmı? yardımcı olurmusunuz. Kaynakta olabilir.