Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de Yedek

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Herkese Selamlar,
Ne zaman üzerinde çalıştığım dosyayı kaydetsem "Backup_Of" isimli dosya ayrı olarak kendini kaydediyor, bunun önlemenin bir yolu var mı?, yani ne zaman dosyamı kapatmadan(kapatsam dahi) kaydetsem "Backup_Of" olayı gerçekleşmesin, hepinize teşekkür eder, kolay gelsin...

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yarın birgün corelde save yaparken full yazar yada dosyanızda problem yaşarsanız başınızı çok taşlara vurursunuz. Önlemi var mı bilemiyorum ama bence önlem almadan bu dediklerimi düşünün derim. Çünkü sık yaşanan sorun çıkabiliyor.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
asdas-1.jpg

görseldeki seçenekleri pasif hale getirdiğiniz takdirde back-up yani yedek olmayacaktır çalıştığınız dosyada... fakat İrem'inde söylediği gibi tavsiye etmediğimiz bir durumdur bu...

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bende asla ve asla yedeksiz çalışmamanı tavsiye ediyorum.bu mesajlar damdan düşenlerin tevsiyeleri,bari sen damdan düşmeden bizleri dinle :)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum, yaptığım çalışmalar basit nitelikli çalışmalardır, programın iki sefer kendini kaydetmesi benim için ayakbağı oluşturuyordu.