Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimli bir açıklama yapmıştım ama resmi nasıl ekleyeceğimi bilemedim bu yüzden kısaca anlatayım. Önce objenin tamamını seç ve "F12" kısa yolunu kullanarak "Outline Pen" penceresini aç. Sonra alt kısımda sol tarafta "corners" ve "line caps" bölümünü göreceksin orada objenin kenarları için pah,radüs ve keskinlik ayarları var uygun olanı seçersin. Bunun haricinde esas önemli olan aynı bölümün sağ tarafında yer alan "scale with image" kutucuğudur. Bu seçeneği aktif hale getirdiğin zaman büyütme ve küçültme işlemlerinde outline çizgileri program tarafından otomatik olarak oranlanır. Böylece yaşadığın problem ortadan kaybolur. kolay gelsin...
baktım arkadas ama sen buyutunce kırık donuyor demıssın ben buyutuorum ama senın kastettıgın sey olmuyor orjınalını ve buyuttugumu karsılastırıyorm bır sorun yok
sana bır tavsıyem olacak dıstakı cızgıyı ayrı ıcını ayrı cız sorun yasamazsın ozaman corelle ılgılı bır sorunun olabılır bıraz zamanını alacak ama olsun corel 13 te boyle bırsey olmmuyor bende
özlem saol 2.sf doğru büyütünce kenar uçlar kırılıyor uç sivrilikleri kırılıyor düz oluyor böyle bir sürü dosya var bunun basit bi yolu varsa onu bulmaya çalışıyorum yoksa oturup tek tek düzeltirim ama zaman yok teşekkürler ilgin için ........
Miter limit ile büyütünce kontür problemi çözülüyor uç kısımları aynı şekilde kırılmadan geliyor fakat otomatik olarak 0,5 / 0,0 yapmak için nasıl bişey yapcagımı bulamadım birde onu buldukmu büyütüp ufaltırken kontürlerin uçları kırılmıycak teşekkürler
bu soruya cevap ilk mesajda gelmiş... daha nedir olmayan anlamadım.. scale with image ve behind fill seçeneklerinin ikisinide işaretle corner ve caps leri ortadaki seçeneği yap.. sonra istediin kadar büyüt küçült...
bit yıldız çiz kontürlü 5 cm sonra dedigin işlemleri yap scale with image ve behind fill sonra yıldızı 150 cm e büyüt yıldızların uç sivri ksımları kırılıyor işte sorun bu aranan adam