Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'den Indesign a katalog tasarımını aktarmak istiyorum

shinobi

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar arkadaşlar corel de bi katalog yaptım bunu indesigne nasıl aktarabilirim..baskıyı yapacak firmaya pdf attım kabul etmedi bozulmalar olmuş öyle dediler...kısacası bozulmadan aktarma imkanı varmı.. şimdiden teşekkürler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'den montaj yapıp bassınlar? Nasıl bir matbaadır bu?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tamer kim kardeşş :))
benim patronlarda corele sinir oluyolar ama ben arada yapıyom :D

Martin Tamer de duysun herkes duysun biladerim bu ne yahu? matbaacıların corel sevdası şimdi Indesgn'a mı bulaştı bu nedir yahu?

Hayır Repredüksiyon atölyeleri (CTP kalıp, Film çıkış...) gibi yerlerde tüm programlar bulunur. Siz Word'de bile tasarım yapsanız adamlar bunu kalıba her türlü basarlar.. Sizin işiniz tasarım. Adamlara da tasarımı yaptığınız programda işlerinizi teslim edin.

* Başınız ağrımaz.
* İşlerinizde kullandığınız degrade, maske ve lens ler normal kalır
* Durduk yere sorumluluk almazsınız
* İş Ai'den Cdr 'ye, Cdr'den PS ye ordan paint programına kadar çevrilmeden sizin yaptıklarınızı orjinal haliyle kullansınlar. Ne demek yahu ''daha önce sorun olmadı şimdi böyle..''

shinobi

🌱Yeni Üye🌱
Martin Tamer de duysun herkes duysun biladerim bu ne yahu? matbaacıların corel sevdası şimdi Indesgn'a mı bulaştı bu nedir yahu?

Hayır Repredüksiyon atölyeleri (CTP kalıp, Film çıkış...) gibi yerlerde tüm programlar bulunur. Siz Word'de bile tasarım yapsanız adamlar bunu kalıba her türlü basarlar.. Sizin işiniz tasarım. Adamlara da tasarımı yaptığınız programda işlerinizi teslim edin.

* Başınız ağrımaz.
* İşlerinizde kullandığınız degrade, maske ve lens ler normal kalır
* Durduk yere sorumluluk almazsınız
* İş Ai'den Cdr 'ye, Cdr'den PS ye ordan paint programına kadar çevrilmeden sizin yaptıklarınızı orjinal haliyle kullansınlar. Ne demek yahu ''daha önce sorun olmadı şimdi böyle..''

hay ağzına sağlık kardeş ... bu nedir anlamadım yok bu formatta yok şu formatta at..