Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cin makinalar HPGL yada DMPL dili kullanıyor corelden direk kesim saglanabiliyor her marka cin ploterin yazıcı driveri mevcut ama kesim mesafesi 3240 mm ile sınırlı buda corelin sınırlaması . flexinin corel plugini ile 50 metre ye kadar sınır mevcut
arkadaşlar 22 senelik reklamcıyım.signmate elite proğramı ile çalışmaktayım.fakat flexisign pro ile çalışmak istiyorum.nereden nasıl indirebilirim.yardımcı olunuz lütfen.roland pnc950 ile kesim yapmaktayım teşekkürler.
arkadaşlar flexisign 8.5 proğramı yeni kurdum yanlız daha önce signmate impact kullanıyordum flexide göster butonu varmı varsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim
Benim Corel Draw 11 Grafik programi ile uygun calisacak kesim programlari hakkinda bilgiye ve mumkunse bu programlara ihtiyacim var. Eger bu konuda yardimci olabilirseniz cok makbule gecer. Saygilarimla