Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Coreldraw da Tabela

farukozgursoy

🌱Yeni Üye🌱
bundan 7 sene önce çalıştığım şirkette corel sadece araç olarak kullanılıyordu. esas program sign mate impact adında bir programdı ki bana kalırsa o zamanın corel draw'ına taş çıkartacak bir programdı

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede corelde yapmalısın nedenmi?
*photoshopta kenarlar pürüzlü çıkabilir oysa corelde öle bişi yok vektörel olduğu için.
*corel dosyaları daha az yer kaplar oysa bir psd dosyası çok çok fazla kaplar .
*folyo kesim işi corelde olur .photoshoptan folyo makinasına çizim hazırlayamassın.
*corelde bir çizimi ister 10 kat büyüt ister 100 kat bişi değişmez photoshopta bunu yaptığını düşünürsek çizimi tanıyamassın bile birde corelde renkler harika ...

lastone1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben birşey öğrenmek istiyorum

tabelacılıkta sanırım coredraw kullanılıyor nedeni sormak istiyorum bir baska programda yapılmaz mı mesela ilustrator veya photoshop
birde cıktı yı nasıl alıyoruz
yeni bir firma var tabela işine başlıyor bende iş arıyorum uzun zamandır
photoshop olsun illustrator bilgim iyidir. ancak corel pek bilmem yani onuda kullanırım ama tabi hızlı bir kurstan sonra
acaba bana kısaca nedenleri ve adımlarını yazarmısınız her tabela corelde mi yapılır ornek ısıklı bir tabelanın adımları nedir 1:1 mi cizilir hangi formatta neye gore teslim edilir.

bütün yorumları okudum.hepside birbirini harika bir şekilde tamamlamış.sonuç olarak tabela konusunda coreldraw.