Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

congenial

🌱Yeni Üye🌱
grafok arkadaş benimle bi ara irtibata girebilirmisin denk gelirsek bende grafik-tasarım yapıyorum arada eksiklerim oluyo eğer benim aradığım konular olunca sendeki dökümanlara ulaşabiliceğimi sanıyorum madem yARDIM etme konusunda iyisin:)bende "1-2 " soru sorabilirim dedm.Görüşmek dileği ile

gulcinkarabulut

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben yeni üyenizim.çok amatörce bişeyler yapmak için coeli biyerlerden buldum ama kullanamıyorum.çünkü hiç böle bi program kullanmadım.amacım sadece çalıştığım otel için bi kaç bişey yapmak.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.:)

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba ben yeni üyenizim.çok amatörce bişeyler yapmak için coeli biyerlerden buldum ama kullanamıyorum.çünkü hiç böle bi program kullanmadım.amacım sadece çalıştığım otel için bi kaç bişey yapmak.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.:)

Ne yapmak istediğinizi yüzeysel olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım...

[...]

gulcinkarabulut

🌱Yeni Üye🌱
aslında tam olarak bi menü hazırlamam gerekiyor.içerik hazır ama bir türlü bu resimleri ve menünün ön-arka kapağını halledemediğim için bastıramıyorum.tek derdim menüyü renklendirmek ve kapak hazırlamak.tam olarak istediğim şey bu.ama yapabilecekmiyim bilmiyorum tabi:)

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında tam olarak bi menü hazırlamam gerekiyor.içerik hazır ama bir türlü bu resimleri ve menünün ön-arka kapağını halledemediğim için bastıramıyorum.tek derdim menüyü renklendirmek ve kapak hazırlamak.tam olarak istediğim şey bu.ama yapabilecekmiyim bilmiyorum tabi:)

CorelDRAW'da bunu yapmak çok kolay... ölçüleri belirleyin... mantık olarak nasıl olması gerekiyorsa o şekilde menü düzenini oluşturun...
resim eklemek istiyorsanız "import" seçeneğini kullanarak bilgisayarınızdan istediğiniz resmi getirerek kullanabilirsiniz... yandaki araç çubuğunu kullanarak da değişik çizimler, objeler, yazılar ve renklendirme yapabilirsiniz... ayrıca "boyama" seçenekleri içinde "texture" seçeneği var... oradan değişik efektler uygulayabilirsiniz...
tabi bunu yapabilmek için en azından programı az da olsa bilmeniz gerekiyor...
bir ara bir menü hazırlamıştım Corel'de... bakayım bulabilirsem paylaşırım size belki örnek teşkil eder...
kolay gelsin...

[...]

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler eline sağlık devamını bekleriz yeni başladığım için.

gulcinkarabulut

🌱Yeni Üye🌱
CorelDRAW'da bunu yapmak çok kolay... ölçüleri belirleyin... mantık olarak nasıl olması gerekiyorsa o şekilde menü düzenini oluşturun...
resim eklemek istiyorsanız "import" seçeneğini kullanarak bilgisayarınızdan istediğiniz resmi getirerek kullanabilirsiniz... yandaki araç çubuğunu kullanarak da değişik çizimler, objeler, yazılar ve renklendirme yapabilirsiniz... ayrıca "boyama" seçenekleri içinde "texture" seçeneği var... oradan değişik efektler uygulayabilirsiniz...
tabi bunu yapabilmek için en azından programı az da olsa bilmeniz gerekiyor...
bir ara bir menü hazırlamıştım Corel'de... bakayım bulabilirsem paylaşırım size belki örnek teşkil eder...
kolay gelsin...

[...][/QUOT

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.ben biraz daha uğraşayım o zaman:(

alonewolf33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam eline sağlık gerçekten süper...

alperkahraman

🌱Yeni Üye🌱
Temel bilgileri çok sade bir şekilde anlatmışsınız. Teşekkürler.

atolye1

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba coreldraw ı öğrenmek istiyorum basit olarak ileri seviye değil nasıl ve nereden öğrenebilirim

congueror6

🌱Yeni Üye🌱
bende ilk olarak bu kısımları öğrenerek başlamıştım çok sade ve iyi bir izahat metodu emeğine sağlık :)