Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelDraw Laptop Sorunu

xderinlik

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar

Dell marka bir laptop aldım fakat en çok kullandığım CorelDraw programı sorunlu çalışıyor.

Herhangi bir nesne çizip üzerinde çalıştığımda nesne kayboluyor ve sayfada hiçbirşey gözükmüyor. Nesne seçilebiliyor fakat gözükmüyor. Hatta yeni bir nesne çizmeye çalıştığımda o da gözükmüyor ama çiziliyor. Bu haldeyken kaydedip tekrar açtığımda göremeden yaptığım tüm değişiklikler hiçbir sorun yokmuş gibi gözüküyor. Sebebini bir türlü bulamadım.

1 - Laptopa crt monitör bağladım sorun yine aynı
2 - İşletim sistemi win 7 64 bit, corel x3 32 bit kullanıyorum. Coreli uyumsuzluk sorunu olabilir düşüncesiyle win 7 64 bit olan başka bir marka laptopa kurdum hiçbir sorun yaşamadım.
3 - Dell servisini aradım RAM ve Ekran kartı testi yaptırdılar. Donanımlarda da bir sorun çıkmadı.

Kullandığım masaüstü pc de win 7 64 bit. Onda da herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Başına böyle bir sorun gelen veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

xderinlik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kimse yardımcı olamayacak mı? yeni aldığım laptopu bu yüzden satmak zorunda kalacam.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
coreli sağ tıklayıp özellikleri tıklayarak uyumluluk modundan windows xp uyumluluk modunda çalıştır yapıp denedinmi belki o zaman düzelir birde corelin sitesinden service packleri indir

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Uyumsuzluk ekran katıyla ilgili olabilir. Laptop modelini, işletim sistemini ve dilini, CorelDRAW sürümünü ve hangi kaynaktan kurduğunuzu belirtirseniz incelenmek üzere CorelDRAW geliştiricilerine geribildirim yapabilirim.

xderinlik

🌱Yeni Üye🌱
graphicturk: "coreli sağ tıklayıp özellikleri tıklayarak uyumluluk modundan windows xp uyumluluk modunda çalıştır yapıp denedinmi belki o zaman düzelir birde corelin sitesinden service packleri indir"

çok teşekkür ederim fikirleriniz için. bunları daha önce denemiştim

xderinlik

🌱Yeni Üye🌱
Uyumsuzluk ekran katıyla ilgili olabilir. Laptop modelini, işletim sistemini ve dilini, CorelDRAW sürümünü ve hangi kaynaktan kurduğunuzu belirtirseniz incelenmek üzere CorelDRAW geliştiricilerine geribildirim yapabilirim.

DELL INSPIRON N5010
Win 7 Home Basic 64 Bit Türkçe
CorelDraw x3
Orjinal

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
DELL INSPIRON N5010
Win 7 Home Basic 64 Bit Türkçe
CorelDraw x3
Orjinal

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

CorelDraw x3 Win 7 ile uyum sorunu bulunmaktadır özellikle 64 bit ise çalışırken büyük sıkıntı yaratabilir.1 çözüm pc'ye xp kurmak ya da 64 bit Coreldraw x4 programını kullanman.Eğer bunların hiç birisi olmaz ise son çözüm olarak www.dellnotebook.com.tr den ekran kartını denemen gerekir.

xderinlik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ediyorum. Maalesef bir çözüm bulamadım.
Xp de kurdum, ekran kartı güncellemeside yaptım, dell teknik desteğide aradım ama maalesef çözüm bulamadım. İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür ediyorum saygılar

gmzcn

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, bende yeni bir laptop aldım.win 8 hp marka. fakat corel kurulumu yapamıyourm.yumluluk sorunu uyarısı çıkıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim,bilen yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
teşekkürler