Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kadar uğraştırıcı bişeyi göze almak herkesin harcı değildir, tebrik ederim grafxx...biz ancak ödevlerimizde bu kadar uğraşıyoruz o da zorunlu olduğu için... sen bilmeyenler öğrensin diye yapmışsın öncelikle bu güzel düşüncen için kutlarım seni başarılı çalışmalarının da devamını dilerim
bu kadar uğraştırıcı bişeyi göze almak herkesin harcı değildir, tebrik ederim grafxx...biz ancak ödevlerimizde bu kadar uğraşıyoruz o da zorunlu olduğu için... sen bilmeyenler öğrensin diye yapmışsın öncelikle bu güzel düşüncen için kutlarım seni başarılı çalışmalarının da devamını dilerim
hepinize tek tek teşekkür ederim bizamanlar çok boş vaktim vardı yapmıştım ama şimdi pek vaktim yok gene boşa çıkarsam yapmaya çalışıcam bişeyler sizde yapın bence derim yapabilirsinizde önemli olan pes etmemek sonuna kadar uğraşmak
padişahın karşısına bi adam getirmişler adam ben 20 metreden atınca ipliği iğnenin deliğinden geçiriyom demiş ve yapmış. padişah önce ödüllendirmiş sonraaa....
canım sıkılıyordu boş vaktim çoktu üşenmedim arkadaşlar çizdim yoksa bi amacı yok yani birazda araştırdım baktım daha önce çizilmemiş bişey dedim ilki benden olsun fenamı etmişim