Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

coreldraw plug-ing

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar. photoshopta kullanmış oldugunuz özel plug-ing leri coreldraw da kullanbilirsiniz. yapmanız gerecken sey. kulanmak istediğiniz photoshop plug ing i coreldraw içinde (plug-in içerisinde fitreler ) bölümüne kurmanızdır. filtreyi kurduktan sonra photoshopta yapmış oldugnuz tüm efektleri coreldrawda da yapabilirsiniz. yalnız efekti uygulamamadan öncce resmi cmyk olmaktan çıkarıp rgb yapmanız gerek efekti uyguladıktan sonra tekarar cmyk yaparsınız..kolay gelsin :}

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bunu bir örnekle anlatırmısınız görsel olarak

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlatayımda siteye resim atamıyorum 2 tane attım olmadı :(

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
23262955op9vm5.jpg

gerekli dosyayı program files teki corel plug-ins klasörüne kopyalıyorz

84549036dx2xp0.jpg

64827034kx2oq0.jpg

teşekkürler CoReLdRaW güzel bilgiler veriyorsun, iyi çalışmalar...

Saygılar,

Son düzenleme:

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ya ben bulamadım photoshop içinde o dosyayı sinir oldum bende farklımı acaba şu ps yi en kısa zamanda çözücem adam akıllı

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz beklerseniz görsel olarak yapacam resimleri atabilirsem tabi siteye :}

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ben size resim nasıl eklemeniz gerektiğini anlatan link verdim

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben photoshop içinden almadım o plug-in i arşivimden aldım siz sadece istediğiniz plug-in i kopyalayıp bahsedilen klasöre kopyalayın yeterli. Benim denediklerim 8bf uzantılı dosyalardı.İyi çalışmalar...

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
yok hocam taş gibi çalışıyor sizde bana atın ben koyum bari :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşlar. photoshopta kullanmış oldugunuz özel plug-ing leri coreldraw da kullanbilirsiniz. yapmanız gerecken sey. kulanmak istediğiniz photoshop plug ing i coreldraw içinde (plug-in içerisinde fitreler ) bölümüne kurmanızdır. filtreyi kurduktan sonra photoshopta yapmış oldugnuz tüm efektleri coreldrawda da yapabilirsiniz. yalnız efekti uygulamamadan öncce resmi cmyk olmaktan çıkarıp rgb yapmanız gerek efekti uyguladıktan sonra tekarar cmyk yaparsınız..kolay gelsin :}

Sayın coreldraw ın söylemek istediği yani Photoshop a kurulan plugin dosyasını corel draw dada kullanabilirsiniz. Nasılmı ? Aşşağıda gösterdim mesela ben aşşağıda ki resimlerde KPT6 nın demo sürümünü kurarken kurulum yolunu C:\Program Files\Corel\CorelDRAW Graphics Suite 13\Plugins olarak ayarladım KPT6 nın demo versiyonuda otomatik olarak o klasöre kuruldu. Ve Corel ilede açtığımda yukarıdaki menülerden "bitmaps"> "plugins">in içinde bu plugin mevcut bir hale geliyor. Ve dosyanızı RGB ye çevirerek yüklemiş olduğunuz plugin i kullanabiliyorsunuz. Aşşağıda resimler mevcut.
Saygılarımla...

corel001.gif

corel002.gif

corel003.gif

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inşallah becermişimdir
78058270755307mr0.jpg